logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

سرپرست اداره ورزش و جوانان کمیجان خبر داد:

راه اندازی هیئت ورزش جانبازان و معلولین در شهرستان کمیجان

راه اندازی هیئت ورزش جانبازان و معلولین در شهرستان کمیجان
هیئت ورزش جانبازان و معلولین به همت اداره ورزش و جوانان و همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران و اداره بهزیستی کمیجان، در این شهرستان راه اندازی می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش سلام کمیجان، هیئت ورزش جانبازان و معلولین شهرستان کمیجان به همت اداره ورزش و جوانان و همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران و اداره بهزیستی کمیجان، در این شهرستان راه اندازی خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به گزارش سلام کمیجان، هیئت ورزش جانبازان و معلولین شهرستان کمیجان به همت اداره ورزش و جوانان و همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران و اداره بهزیستی کمیجان، در این شهرستان راه اندازی خواهد شد., به گزارش سلام کمیجان، هیئت ورزش جانبازان و معلولین شهرستان کمیجان به همت اداره ورزش و جوانان و همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران و اداره بهزیستی کمیجان، در این شهرستان راه اندازی خواهد شد., به گزارش سلام کمیجان، هیئت ورزش جانبازان و معلولین شهرستان کمیجان به همت اداره ورزش و جوانان و همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران و اداره بهزیستی کمیجان، در این شهرستان راه اندازی خواهد شد., سلام کمیجان,

ابوالفضل جعفری، سرپرست اداره ورزش و جوانان شهرستان کمیجان در گفتگو با سلام کمیجان با اعلام این خبر گفت: طبق جلسه ای که با رؤسای ادارات بهزیستی و بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان گرفته شد، لزوم تشکیل هیئت ورزش جانبازان و معلولین در این شهرستان مورد بررسی قرار گرفت و مورد استقبال این ادارات نیز بود.

, سلام کمیجان,

ابوالفضل جعفری تصریح کرد: پس از بحث و تبادل نظر، قول های مساعدی از سوی رؤسای این ادارات داده شد و مقرر شد در آینده ای نزدیک شرایط راه اندازی این هیئت ورزشی فراهم گردد.

,

وی تصریح کرد: برای اولین بار در شهرستان کمیجان هیئت ورزش جانبازان و معلولان راه اندازی می شود.

,

سرپرست اداره ورزش و جوانان کمیجان افزود: امیدواریم با تشکیل هیئت ورزش جانبازان و معلولین، و رشته های مختص به معلولین ایجاد انگیزه ای در بین معلولین شهرستان داشته باشیم و قدمی کوچک در راستای خدمت رسانی به این عزیزان در زمینه ورزش، برداشته باشیم.

,

آقامحمدی رئیس اداره بهزیستی کمیجان در گفتگو با سلام کمیجان گفت: بیش از ۹۰۰ نفر معلولان شهرستان کمیجان تحت پوشش اداره بهزیستی هستند که ۴۰۰ نفر آنها مستمری بگیر این سازمان هستند.

, سلام کمیجان,

وی افزود: ۲۰۰ معلول در لیست انتظار هستند تا مستمری بگیر اداره بهزیستی شوند اما با کمبود اعتبار مواجه هستیم.

,

آقامحمدی بیان کرد: در جلسه مناسب سازی که در هفته جهانی معلولین در فرمانداری کمیجان تشکیل شد، تصمیم گرفتیم برای معلولین شهرستان در حوزه ورزشی اقداماتی انجام گیرد.

,

وی افزود: با تشکیل هیئت ورزشی جانبازان از معلولین علاقه مند به حوزه ورزشی حمایت می کنیم و در این راستا تلاش می کنیم با دعوت از ورزشکاران معلول به شهرستان ایجاد انگیزه و نشاط  را دربین معلولین شهرستان بالا ببریم.

,

, ,

انتهای پیام/ک

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه