logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

نماینده‌ی سابق کلیبر در مجلس، مدیرعامل ایران ترانسفو شد

نماینده‌ی سابق کلیبر در مجلس، مدیرعامل ایران ترانسفو شد
بر اساس شنیده ها، حکم مدیرعاملی یک شرکت‌ مهم وزارت نیرو برای ارسلان فتحی‌پور نماینده سابق مردم کلیبر در مجلس صادر شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کلیبر خبر، کانال فیلسوف! که با دید تحلیلی خبرهای منطقه‌یی و سراسری را منتشر می‌کند، با اشاره به صدور حکم معاونت وزیر «صنعت، معدن و تجارت» برای فتحی‌پور در تیرماه ۱۳۹۵ و سرنوشت آن حکم، این خبر را منتشر کرده است.
دیگر کانال‌های خبری نیز – بعضاً به نقل از فیلسوف که اجازه‌ی «فوروارد» خبرهایش را نمی‌دهد، این خبر را منتشر کرده‌اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کلیبر خبر,
,

متن کامل یادداشتِ فیلسوف به شرح زیر است:

,

ایران ترانسفو، محل کار جدید ارسلان فتحی پور

,

فتحی پور ، نماینده بازمانده از انتخابات مجلس دهم، مرد امروز و فردا کردنها و تایید و تکذیبها بالاخره از دولت تدبیر و امید مقام گرفت و شد مدیر عامل شرکت ایران ترانسفو. البته او پیشتر هم در اوایل تیر ماه ۱۳۹۵ با حکم وزیر صنعت، معدن و تجارت به عنوان معاون اقتصادی و بازرگانی وزیر منصوب شده بود. خبر آن انتصاب هم آن قدر تایید و تکذیب شد که نهایتا وزیر در برابر فشارها تسلیم شد و از تصمیم اولین خود برگشت و در حالی که فقط یک هفته از صدور حکم گذشته بود فتحی پور را نیامده از معاونت وزارت صنعت کنار گذاشت.

,

اما او اینبار در شرکت ایران ترانسفو که بزرگترین تولیدکننده و صادر کننده ترانسفورماتور تحت لیسانس شرکت زیمنس آلمان در خاورمیانه و زیر مجموعه وزارت نیروی کابینه روحانی است، به سمت مدیرعاملی منصوب شد.

,

وزارت نیرو را حمید چیت چیان که او هم مثل نعمت زاده، آذربایجانی است، می گرداند که سابقه حضور در مجلس را هم دارد، البته به عنوان بالاترین رأی مردم تبریز در مجلس سوم.

,

فیلسوف، محرمانه است. به هیچ عنوان این کانال را به هیچ کس معرفی نکنید… متشکرم!

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه