به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پیام دلیجان؛ حجت الاسلام محمدتقی کرامتی، امام جمعه دلیجان در خطبه های این هفته نماز جمعه دلیجان؛ با تبریک هفته وحدت گفت: در سایه وحدت و همدلی مسلمانان است که می توان در مقابل دشمنان اسلام ایستاد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیام دلیجان؛,کرامتی به آزاد سازی حلب از دست دشمنان تکفیری صهیونیستی اشاره کرد و افزود: آزاد سازی حلب به پشتوانه مجاهدت و ایستادگی امت اسلام با پشتوانه وحدت و انسجامی به دست آمده است.
,وی به فرجام برجام اشاره کرد و ادامه داد: مجلس آمریکا تحریم های ایران را حتی بدون یک رای منفی دوباره برای ۱۰ سال دیگر تمدید کرد، امریکا با این کار نشان داد که هیچگاه قابل اطمینان نیست.
,امام جمعه دلیجان با اشاره به اینکه ایران در برجام متحمل خسارات فراوانی شد بیان کرد: اکسید کردن اروانیم، از کار انداختن بسیاری از سانتریفیوژها و پر کردن قلب راکتور اراک با سیمان از جمله این خسارت ها است در حالی که طرف مقابل هیچ اقدامی را انجام نداد.
,کرامتی اظهار کرد: امیدواریم که برجام درس عبرتی باشد برای مسئولین کشور که دیگر به شیطان بزرگ اعتماد نکنند.
,وی در خطبه اول به موضوع نفس اشاره کرد و ادامه داد: نفس انسان به انسان حقی دارد که به حق النفس باید اداء شود و آن اینکه او را در جهت فرمانداری خدا بکار گیرد اینجا مقصود از نفس آن شخصیت درونی انسان است که باید تربیت درست و متناسب با تعالیم دینی و اسلامی آن را رشد داد.
,امام جمعه دلیجان خطرناکترین دشمن انسان را نفس اماره دانست که سست عنصرانی که ایمان واقعی و قوی نداشته باشند اسیر خود کرده و بی صدا اما مهلک به ورطه نابودی می کشاند.
,وی صاحبان نفس مطمئنه را سعادتمندان و محبان خدا و رسول خدا دانست که پیوسته از پیروی هوی وهوس نفس سرکش در امانند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه