به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سیمای مه ولات، جعفر دهنوی رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات خراسان رضوی ضمن قدردانی از عملکرد موکب امیر المومنین شهرستان مه ولات در امر خدمت رسانی به زائرین کربلی معلی اظهار کرد: خدمت به زائرین آقا امام حسین افتخاری است که نصیب هرکسی نمی شود و ما باید قدردان این توفیق و موهبت الهی باشیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سیمای مه ولات,وی افزود: کسانی که در راه خدمت رسانی به زائرین به هر نحوی برای رضای خدا قدمی بر می دارند از اجر معنوی بالایی برخوردار بوده و منجر به عزت و سربلندی نظام و خشنودی شهدای عزیزمان می شوند.
,دهنوی تصریح کرد: افرادی که توفیق خدمت کردن را نداشتند متضرر شده و از این اجر و پاداش که مورد تاکید قران است، محروم شدند.
,وی خاطر نشان کرد: امیدواریم این مسیر پر ارزش ادامه دار بوده و با خدمت کردن پرچم نظام پر افتخار جمهوری اسلامی بیش از پیش بدرخشد.
,یادآور می شود در ادامه این مراسم از جمعی از خادمین موکب امیرالمومنین شهرستان مه ولات تجلیل و قدردانی شد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه