اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

قتل زن سابقه‌دار در خانه مجردی‌اش

قتل زن سابقه‌دار در خانه مجردی‌اش
جوان افغان که پس از درگیری با همسرش به خانه زن تنها رفته بود در یک درگیری شبانه دست به قتل زن سابقه دار زد و به ترکیه فرار کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  رکنا، عقربه ها ساعت 2 ظهر 20 شهریور ما سال گذشته را نشان می داد که ماموران کلانتری 160 خزانه در جریان ماجرای جنایتی در خیابان شهید همدانی منطقه علی آباد تهران قرار گرفتند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

در ادامه تیمی از ماموران اداره 10 پلیس آگاهی تهران همراه بازپرس ایلخانی از شعبه هشتم دادسرای امور جنایی تهران در قتلگاه زن جوان حاضر شدند.
کارآگاهان با حضور در صحنه جرم با جسد زن 41 ساله ای به نام شهلا روبرو شدند که با ضربات چاقو از پای در آمده بود.
,
,
,

در ادامه مشخص شد که پسر 9 ساله قربانی جنایت زمانیکه از خواب بیدار شده در برابر جسد غرق خون مادرش قرار گرفته که با جیغ و فریاد از اهالی محل درخواست کمک کرده است.
کارآگاهان در تحقیقات پلیسی پی بردند که 2 جوان افغان شب گذشته در جلوی ساختمان شهلا دیده شده و ماموران با فرضیه اینکه آنها عاملان این جنایت بودند تحقیقات فنی خود را آغاز کردند و خیلی زود این 2 جوان افغان دستگیر شدند اما در تحقیقات از آنها مشخص شد که در این جنایت نقشی نداشته اند.
,
,
,

در ادامه ماموران پی پردند جوانی افغان از مدت ها پیش به خانه شهلا رفت و آمد داشته تا جاییکه باعث اعتراض اهالی ساختمان شده اما شهلا به این اعتراض ها بی تفاوت بوده است.
کارآگاهان در این مرحله پی بردند که شهلا 2 بار به خاطر نگهداری مواد مخدر به زندان رفته است.

قتل زن تنها
تحقیقات فنی و پلیسی ادامه داشت تا اینکه مشخص شد جوان افغان که به خانه شهلا رفت و آمد داشته غلام 23 ساله است که وی نیز در کار خرید و فروش مواد سابقه زندان دارد و در این مرحله ماموران متوجه شدند که غلام از زمان قتل شهلا پا به فرار گذاشته و به صورت غیرقانونی به ترکیه سفر کرده است.
تجسس های پلیسی ادامه اشت تا اینکه پس از 10 ماه ماموران پی بردند که غلام به تهران بازگشته و فعالیتش را در کار خرید و فروش مواد شروع کرده است.
همین کافی بود تا ماموران با شناسایی مخفیگاه غلام در منطقه خانی آباد، او را روز 4 تیرماه دستگیر کنند.
غلام 23 ساله ابتدا خود را بی گناه می دانست اما وقتی در برابر مدارک و شواهد پلیسی قرار گرفت لب به اعتراف گشود.
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

قتل زن سابقه‌دار در خانه مجردی‌اش
,

 

,
قتل زن سابقه‌دار در خانه مجردی‌اش
, قتل زن سابقه‌دار در خانه مجردی‌اش,
 
,
غلام گفت: چندی پیش از طریق یکی از دوستانم با شهلا آشنا شدم و چون جایی برای نگهداری مواد نداشتم تصمیم گرفتم مواد را داخل خانه شهلا نگهداری کنم و از فروش مواد به او سهمی پرداخت می کردم.

وی افزود: شب جنایت با همسرم درگیر شده بودم و جایی برای ماندن نداشتم به همین خاطر تنها جایی که سراغ داشتم خانه شهلا بود که به خانه اش رفتم و و چون می دانستم شهلا یک پسر 9 ساله دارد در خیابان منتظر ماندم تا پسرش بخوابد و پس از آن با شهلا هماهنگ کردم و وارد خانه اش شدم.
عامل جنایت ادامه داد: داخل خانه در حال تماشای تلویزیون بودیم که از شهلا خواستم تا صدای تلویزیون را کم کند تا استراحت کنم که همین موضوع با عث درگیری ما شد که ناگهان شهلا ضربه ای به صورتم زد و من نیز در جواب با دست به صورتش زدم که ناگهان شهلا به آشپزخانه رفت و با برداشتن چاقو به سمت حمله کرد.

شوکه شده بودم و توانستم چاقو را از دستش بگیرم و چند ضربه شکم شهلا زدم و پا به فرار گذاشتم.

پس از اعترافات غلام به قتل، بارپرس ایلخانی دستور بازسازی صحنه جنایت را صادر کرد و غلام در برابر ماموران و در قتلگاه زن جوان صحنه جنایت را بازسازی کرد.

بنا به این گزارش، بازپرس شعبه هشتم دادسرای امور جنایی تهران کیفرخواست پرونده قتل را صادر کرد و متهم به زودی برای صدور حکم نهایی در برابر قضات دادگاه کیفری استان تهران قرار خواهد گرفت.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه