logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

در شورای سلامت اهواز مطرح شد :

اعتراض فرماندار اهواز به عملکرد مدیران نفتی و آبفا/ اهواز جز کثیف ترین شهرهای کشور است

اعتراض فرماندار اهواز به عملکرد مدیران نفتی و آبفا/ اهواز جز کثیف ترین شهرهای کشور است
ارزانی گفت :وعده های شرکت نفت و حفاری هیچ دردی را از مردم دوا نمی کند و نباید با سلامت مردم بازی کرد و یا در این زمینه با کسی تعارف داشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اهوازنوین:اسماعیل ارزانی بیرگانی در جلسه شورای سلامت اهواز با اشاره به آلودگی های اخیر نفتی در منطقه غیزانیه اهواز اظهار کرد: وعده های شرکت نفت و حفاری هیچ دردی را از مردم دوا نمی کند و نباید با سلامت مردم بازی کرد و یا در این زمینه با کسی تعارف داشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اهوازنوین:اسماعیل ارزانی بیرگانی در جلسه شورای سلامت اهواز با اشاره به آلودگی های اخیر نفتی در منطقه غیزانیه اهواز اظهار کرد: وعده های شرکت نفت و حفاری هیچ دردی را از مردم دوا نمی کند و نباید با سلامت مردم بازی کرد و یا در این زمینه با کسی تعارف داشت., اهوازنوین:,

وی افزود: شرکت نفت باید به صورت جدی در شورای سلامت دعوت و پاسخگوی این آلودگی ها باشد. یک جلسه خاص شرکت نفتی کارون ، مارون و همچنین حفاری برگزار شود تا پیگیری های لازم برای عدم اجرای مصوبات شورای سلامت را داشته باشیم.

,

ارزانی بیرگانی عنوان کرد: تحت هیچ شرایطی افرادی غیر از مدیران عامل را به جلسه خاص پیگیری های آلودگی نفتی و حفاری راه نمی دهیم و درصورت غیبت از طریق نامه نگاری با دادستان، حکم بازداشت آنها را می گیریم.

,

فرماندار اهواز گفت: باید برای صنایع فولاد هم جلسه ای را تشکیل و پیگیر اجرای هشت پروژه زیست محیطی شویم. یک مصوبه ای دال بر تذکر به مدیران این شرکت ابلاغ شود. آبفای اهواز همیشه باعث خفت ماست و اگر مردم حرفی بزنند هم حق ما است. در هر منطقه ای که حضور پیدا می کنیم اولین خواسته مردم فاضلاب است و اصلا این وضع درست نیست.

,

بیرگانی در ادامه خطاب به نماینده آب و فاضلاب اهواز با طرح سئوال از اینکه چرا در مشهد، شیراز و اصفهان فاضلاب به اتمام رسیده است، گفت: گرفتاری های موجود در مدیریت ها است ولی چرا مردم باید گرفتار شوند.

,

فرماندار اهواز گفت: اهواز از لحاظ کثیف بودن در بین کلانشهرهای کشور اول است. در همه شهرها یک روز در میان جمع آوری زباله انجام می شود ولی در اهواز هر روزه است و اصلا نمی دانم در برخی مناطق که اعلام می کنند روزی سه بار، مردم چطور روزی سه بار تولید زباله می کنند.

,

وی اظهار کرد: پول جمع آوری را پرداخت می کنیم ولی جمع آوری آن طور که باید انجام نمی شود. متاسفانه شهر اهواز تمیز نیست و کلانشهرهای دیگر با وجود پرداخت هزینه کمتر، شهری به مراتب تمیزتر از اهواز دارند.

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه