logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

عضو شورای شهر ورامین خبر داد؛

هشدار شورای شهر برای دو شغله ها در شهرداری

هشدار شورای شهر برای دو شغله ها در شهرداری
عضو شورای اسلامی شهر ورامین اظهار داشت: از شهردار محترم شهر ورامین خواستیم تا نسبت به تعدیل جایگاه کارمندانی که بیش از دو سمت دارند سریعاً اقداماتی را انجام دهد تا سایر افراد توانمند در شهرداری بتوانند توانایی های خود را بروز دهند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، جعفر اردستانی عضو شورای اسلامی شهر ورامین در گفت و گو با ورامین ما پیرامون تذکر اعضای این شورا به شهردار ورامین گفت: با توجه به اینکه در مجموعه شهرداری ورامین افراد متخصص بسیار خوبی را در حال حاضر داریم و از سوی دیگر نیز طبق نص صریح قانون مبنی بر اینکه افراد نباید دو سمت و شغل سازمانی به صورت همزمان داشته باشند، اعضای شورای اسلامی تذکری را به شهردار ورامین در این خصوص دادند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, ورامین ما,

وی ادامه داد: از شهردار محترم شهر ورامین خواستیم تا نسبت به تعدیل جایگاه کارمندانی که بیش از دو سمت دارند سریعاً اقداماتی را انجام دهد تا سایر افراد توانمند در شهرداری بتوانند توانایی های خود را بروز دهند.

,

اردستانی خاطر نشان کرد: با اجرای درست این قسمت از قانون جمهوری اسلامی ایران مطمئناً کارهای سازمانی و تشکیلاتی آن پست و جایگاه به بهترین شکل ممکن اجرا خواهد شد که اگر غیر از این امر در اداره یا سازمانی اجرا شود، علی رغم قانون در شرع مقدس اسلام نیز مطمئناً حرام خواهد بود.

,

عضو شورای اسلامی شهر ورامین در زمینه مدت زمان اجرای این تذکر توسط شهردار نیز گفت: زمان مشخصی در نظر گرفته نشده است ولی اگر پس از گذشت مدتی شاهد عملی نشدن این خواسته شورای شهر توسط شهردار باشیم، مطئناً از شهردار توضیحاتی را در زمینه عدم اجرای آن خواهیم خواست.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه