اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

نخست وزیر سوریه به زودی به تهران می آید

نخست وزیر سوریه به زودی به تهران می آید
نخست وزیر سوریه در دیدار معاون وزیر خارجه ایران ضمن تشکر از دعوت معاون اول رئیس جمهور کشورمان گفت که به زودی در سفر به تهران موضوعات مختلف همکاری های اقتصادی دو کشور پیگیری و مورد توافق قرار خواهد گرفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین جابری انصاری معاون  عربی و آفریقای وزارت امور خارجه که به منظور شرکت در نشست کمیته سیاسی مشترک دو کشور و رایزنی با مقامات سوریه به دمشق سفر کرده است با محمد عماد خمیس نخست وزیر سوریه دیدار و پیرامون تحولات جاری و همکاریهای دو کشور در ابعاد مختلف اقتصادی و سیاسی گفتگو و تبادل نظر کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


نخست وزیر سوریه در این دیدار با تقدیر از حمایتهای همه جانبه جمهوری اسلامی ایران از سوریه، اعلام کرد تاریخ هیچگاه ایستادگی دولت و ملت ایران در کنار سوریه در شرایط سخت را فراموش نخواهد کرد. 

عماد خمیس با تاکید بر اینکه موفقیت در نبرد حلب، موفقیت محور مقاومت در تحمیل شکست به تروریستها و حامیان خارجی آنها است افزود: تقویت همکاریهای اقتصادی سوریه و ایران یک ضرورت است و باید افزایش همکاریهای اقتصادی بطور جدی در دستور کار دو کشور قرار گیرد. 

نخست وزیر سوریه با تشکر از دعوت اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور گفت که  بزودی در سفر به تهران موضوعات مختلف همکاری های اقتصادی دو کشور پیگیری و مورد توافق قرار خواهد گرفت.

جابری انصاری معاون عربی و آفریقا وزارت امور خارجه نیز با تبریک موفقیت ملت سوریه در نبرد حلب، به حدود چهار دهه روابط ویژه و راهبردی دو کشور اشاره کرد و ضمن تاکید بر ضرورت گسترش همکاریهای اقتصادی، گفت: یکی از کارکردهای کمیته سیاسی مشترک، پیگیری همکاری های اقتصادی و تلاش در جهت اجرایی شدن توافقات اقتصادی ایران و سوریه می باشد و امیدواریم در این چارچوب بتوانیم به پیشبرد و ارتقاء روابط همه جانبه دو کشور کمک کرده و نگاه به آینده داشته باشیم. 

معاون عربی و آفریقای وزارت امور خارجه با اشاره به شرایط خاص اقتصاد سوریه در وضعیت جنگ، ابراز امیدواری کرد با اتخاذ تدابیر لازم؛ مقدمات حل سیاسی بحران سوریه و خروج هر چه سریعتر این کشور از شرایط فعلی فراهم شود.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه