logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

سائوپائولو شهری شبیه تهران و میزبانی کم فروغ

سائوپائولو شهری شبیه تهران و میزبانی کم فروغ
نگاه‌ افکار مردمی به شهر میزبان دیدار افتتاحیه جام جهانی کاملا متفاوت است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، آنچه در نگاه اول شهر سائوپائولو را برای ایرانیان جذاب می‌کند شباهت ساختار و معماری آن با تهران است. ساختمان‌های ناهمگون و نامتوازن و ترکیبی از سنت و مدرنیته در ساخت منازل و بناها و البته خیابان های پر ترافیک سائوپائولو را بسیار به پایتخت ایران شبیه کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
اتوبان های ورودی شهر به ویژه از سمت فرودگاه سائوپائولو مملو از تابلوهای تبلیغاتی با موضوع جام جهانی به ویژه با نام بازیکنان تیم ملی برزیل ملقب به سلسائو و همچنین هواداران فوتبال از نقاط مختلف جهان است.
,
با این حال در بخش های دیگری از شهر به ویژه مناطق متوسط و فقیر اثری از این هیجان و حتی هیچ نشانه ای از اینکه سائوپائولو یک روز دیگر میزبان جام جهانی است دیده نمی‌شود.
,
برج ها و ساختمان های مرتفع در کنار آپارتمان ها و خانه های کوچک یا ماشین های گرانقیمت در مقایسه با مردم فقیر در شهر، فاصله طبقاتی در سائوپائولو را نمایان می‌کند. هر چند پنجشنبه 22 خرداد با دیدار برزیل و کرواسی جام جهانی فوتبال از سائوپائولو کلید خواهد خورد اما در چهره بسیاری از مردم خسته و در حال بازگشت از محل کار این شهر علاقه ای به این رویداد دیده نمی‌شود.
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه