به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام ابراهیم گزمه امام جمعه شهرستان هیرمند در گفتگو با ندای هیرمند؛ بیان داشت: نهم دی ماه روز حماسی و بزرگی در تاریخ انقلاب اسلامی ایران است که مردم ولایت مدار ایران یک بار دیگر با رهبر خود تجدید میثاق کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای هیرمند؛ ,وی افزود: در این روز عده ای دانسته و یا ندانسته در زمین دشمن بازی کردند و عقده های چندین ساله خود را که از انقلاب داشتند با شعار های ضد انقلابی در خیابان ها خالی کردند و بسیاری از اموال عمومی شهر و بیت المال را به آتش کشیدند.
امام جمعه هیرمند بیان داشت: بزرگترین توطئه ای که پس از صدام به ایران تحمیل شد فتنه سال 1388 بود، این فتنه ضرر بزرگی به کشور وارد نمود اما چهره خائنین و بدخواهان نظام و انقلاب را رو کرد و در نهایت آنها را رسوا نمود.
حجت الاسلام گزمه بیان داشت: پشت هر فتنه ای استکبار حضور دارد که سالها برای اجرای نقشه های شوم خود زمینه سازی می کنند تا عده ای را گول بزنند، در این میان برخی از افراد که در بدنه نظام هستند نیز فریب آنها را می خورند تا به انقلاب ضربه بزنند.
امام جمعه شهرستان هیرمند تصریح کرد: نهم دی ماه هیچگاه از تاریخ جمهوری اسلامی پاک نخوهد شد و همواره از این روز به عنوان یک روز بزرگ و حماسی یاد خواهد شد.
وی همچنین در خصوص حقوق شهروندی مردم سیستان گفت: حقوق شهروندی یک واژه ای است که تنها امید کاذب به مردم می دهد.
حجت الاسلام گزمه ابراز داشت: آنچه که امروز برای مردم سیستان مهم تلقی می شود اقداماتیست که دولت در سه سال گذشته انجام داده است، مردم آگاه هستند و وعده هایی که داده شده را به یاد دارند.
امام جمعه هیرمند تصریح کرد: حقوق شهروندی مردم سیستان رسیدگی به مشکلات تمام نشدنی این منطقه است، هرگاه که دولت توانست فکری برای ریزگردها بکند آن زمان می توان از حقوق شهروندی نیز سخن به میان آورد.
انتهای پیام/
وی افزود: در این روز عده ای دانسته و یا ندانسته در زمین دشمن بازی کردند و عقده های چندین ساله خود را که از انقلاب داشتند با شعار های ضد انقلابی در خیابان ها خالی کردند و بسیاری از اموال عمومی شهر و بیت المال را به آتش کشیدند.
,امام جمعه هیرمند بیان داشت: بزرگترین توطئه ای که پس از صدام به ایران تحمیل شد فتنه سال 1388 بود، این فتنه ضرر بزرگی به کشور وارد نمود اما چهره خائنین و بدخواهان نظام و انقلاب را رو کرد و در نهایت آنها را رسوا نمود.
,حجت الاسلام گزمه بیان داشت: پشت هر فتنه ای استکبار حضور دارد که سالها برای اجرای نقشه های شوم خود زمینه سازی می کنند تا عده ای را گول بزنند، در این میان برخی از افراد که در بدنه نظام هستند نیز فریب آنها را می خورند تا به انقلاب ضربه بزنند.
,امام جمعه شهرستان هیرمند تصریح کرد: نهم دی ماه هیچگاه از تاریخ جمهوری اسلامی پاک نخوهد شد و همواره از این روز به عنوان یک روز بزرگ و حماسی یاد خواهد شد.
,وی همچنین در خصوص حقوق شهروندی مردم سیستان گفت: حقوق شهروندی یک واژه ای است که تنها امید کاذب به مردم می دهد.
,حجت الاسلام گزمه ابراز داشت: آنچه که امروز برای مردم سیستان مهم تلقی می شود اقداماتیست که دولت در سه سال گذشته انجام داده است، مردم آگاه هستند و وعده هایی که داده شده را به یاد دارند.
,امام جمعه هیرمند تصریح کرد: حقوق شهروندی مردم سیستان رسیدگی به مشکلات تمام نشدنی این منطقه است، هرگاه که دولت توانست فکری برای ریزگردها بکند آن زمان می توان از حقوق شهروندی نیز سخن به میان آورد.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه