logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

به بهانه هفتمین سالگرد یوم الله 9 دی؛

حماسه ای که جریان نفاق داخلی را رسوا کرد

حماسه ای که جریان نفاق داخلی را رسوا کرد
بی گمان یوم الله 9 دی حماسه ماندگاری بود که با محوریت ایمان و بصیرت انقلابی بیش از هر چیز به رسوایی جریان نفاق داخلی کمک کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سایت کریمه، در فرهنگ انقلاب اسلامی ایران، "یوم الله" ، روزی را گویند که مردم به نام خدا و برای خدا و در راه او، گام های استوار خویش را برداشته و با ندای اسلام خواهی ، در برابر مستکبران و مستبدان و مزدوران آنان ، با جان فشانی و ایثار می ایستند و تاریخ حق طلبی و بصیرت بخشی را رونقی دیگر می بخشند.
از این منظر، به حق باید " 9 دی سال 88" را یکی از ایام الله مهم و به یادماندنی ملت بزرگ و فهیم ایران به شمار آورد ، چه آن که جز این ، حقیقتا جفا به این روز و حماسه تاریخی واقع شده در آن است.
با این همه اما، ویژگی خاص این یوم الله ، آن است که جریان نفاق که شاخصه اصلی اش ، فتنه انگیزی بوده، به مقدس ترین مقدسات این مرز و بوم اهانت و بی حرمتی کرد و البته در کوتاه ترین زمان از سوی مردمی که مجهز به سلاح بصیرت حسینی و انقلابی بودند، پاسخ دندان شکنی دریافت کرد که تا مدت ها فکر گستاخی هایی از این دست را به ذهن بیمار خود راه نخواهد داد.
در هفتمین سالگرد چنین روز باعظمتی، توجه به چند نکته مهم و کلیدی امری است بس لازم و بایسته ؛
نخست آن که نهم دی ماه، روز افشای چهره منافقانه و مزوّرانه خائنان به دین و مملکت است و البته روز سربلندی مردمی که در امتحان بصیرت و زمان شناسی، نشان دادند که به حق ، شاگردان اول سرتاسر این کره خاکی هستند و به راستی اگر غیر از این بود، انقلاب و نظام مظلوم ما، در گذر از فتنه های سخت و پیچیده در طول عمر 38 ساله اش، نمی توانست این چنین مقتدر، سرزنده و الهام بخش بیرون بیاید.

دوم آن که آحاد مردم ثابت کردند که با وجود سلایق گوناگون سیاسی و اجتماعی و نیز انتقاداتی که به برخی مسئولان آن هم از باب قصور و تقصیر در شیوه مدیریتی آن ها دارند، اما در حفظ و دفاع از نظام جمهوری اسلامی که به تعبیر امام (ره) ، از اوجب واجبات است، با هیچ کس تعارف و مسامحه ندارند و در عرصه ولایت مداری همچون روزهای ابتدایی انقلاب، استوار و ثابت قدم مانده و کوچکترین تردید و تزلزلی که دشمنان را به طمع بیندازد، به خود راه نمی دهند.
نکته سوم ناظر به عبرت گیری از وقایع رخ داده در فتنه 88 است؛ هم برای برخی خواص که کارنامه سیاه و ناامیدکننده ای در این خصوص از خود برجای گذاشتند و هم برای دیگرانی که با بصیرت خویش ، سربلند بیرون آمدند؛ برای دسته اخیر از این رو این نکته مهم است که می دانیم ، تاریخ پُر است از سرنوشت کسانی که در آغاز و میانه ماجرا، رفتار صحیحی داشته  و اما در نهایت به دلایلی چون دنیاطلبی، حسادت، کج فهمی و یا غرض ورزی، آخر و عاقبت خوبی نیافته و فرجامشان نیک نبوده است.
نکته چهارم و پایانی هم این که بی تردید ، سند ماندگار حماسه 9 دی را باید به نام آحاد ملت ایران زد که در ادبیات امام و رهبری، بسیجی و در خط انقلاب و نظام اسلامی هستند؛ از این رو مصادره چنین ایام اللهی از سوی افراد و جریاناتی ، آفت و خطری است که باید نسبت به عوارض آن هوشیار بود و صدالبته از تبعات نامطلوبش سخت بیمناک!

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کریمه,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه