اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه دولتی استهبان:

نخبگان و خواص برای تاثیرگذاری و روشنگری باید خود را به جامعه و مردم نزدیک کنند

نخبگان و خواص برای تاثیرگذاری و روشنگری باید خود را به جامعه و مردم نزدیک کنند
فردین کریمی گفت:حب مردم به اهل بیت (ع) و باورهای دینی و اعتقادی مردم و همچنین حب مردم نسبت به حاکمیت و نظام و روشن شدن دست های پشت پرده این فتنه باعث شد این حماسه رقم بخورد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج دانشجویی؛ فردین کریمی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه دولتی استهبان در مصاحبه با خبرنگار این پایگاه اطلاع رسانی و در رابطه با 9 دی اظهار داشت: ماهیت 9 دی مردمی بودن آن است و بدین معنا که کارگردانان این حرکت عظیم مردم  و نقش اصلی و محوری این حرکت نیز مردم بودند.

وی در ادامه بیان کرد: فتنه سال 88 صحنه را  غبار آلود کرده بود تا جایی که حتی عده ای از خواص جامعه ما نتوانستند حق را از باطل تشخیص داده و به ایفای نقش خود بپردازند اما عده ای از خواص هم بودند که با بصیرت همیشگی خود به بازگویی حقایق پرداختند و به درستی ایفای نقش کردند.

کریمی وظیفه امروزه نخبگان و خواص  را همرنگ شدن با جامعه و مردم دانست و گفت: تا زمانی که نخبگان خود را به جامعه و مردم نزدیک نکنند گفتن حقایق و روشنگری آنان بی تاثیر است.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه دولتی استهبان ضمن بیان اینکه یابد زیان و صدمات فتنه را از جنبه های مختلف بررسی کرد و اولین صدمه و زیان خسارت مالی فتنه و ضربه زدن به بیت المال بود افزود: زیان و صدمه دیگری که فتنه 88 داشت کشته شدن چندین نفر بود که این تاثیر بسیار زیادی هم در جامعه و هم در دیدگاه  کشورهای جهان  به ایران داشت.

کریمی زیان دیگر فتنه را امیدوار شدن دشمنان نظام به ضربه زدن به ارکان جمهوری اسلامی دانست و در ادامه بیان کرد: حب مردم به اهل بیت و باورهای دینی و اعتقادی مردم و همچنین حب مردم نسبت به حاکمیت و نظام و روشن شدن دست های پشت پرده این فتنه باعث شد این حماسه رقم بخورد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج دانشجویی,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه