اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

توهین رکیک سفیر اسرائیل به سازمان ملل

توهین رکیک سفیر اسرائیل به سازمان ملل
«فاکس نیوز» گزارش داد که رژیم صهیونیستی در ادامه واکنش های خود به تصویب قطعنامه ضد صهیونیستی اخیر شورای امنیت سازمان ملل از دولت آتی آمریکا خواست که کمکهای مالی آمریکا به سازمان ملل را قطع کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «فاکس نیوز» گزارش داد که رژیم صهیونیستی در ادامه واکنش های خود به تصویب قطعنامه ضد صهیونیستی اخیر شورای امنیت سازمان ملل از دولت آتی آمریکا خواست که کمکهای مالی آمریکا به سازمان ملل را قطع کند.

بر اساس این گزاش سفیر رژیم صهیونیستی در آمریکا ضمن واکنش شدید به محکومیت شهرکسازی صهیونیست‌ها در سرزمینهای اشغالی از سوی شورای امنیت سازمان ملل تصریح کرد که دولت دونالد ترامپ و مجلس نمایندگان  باید نسبت به کمکهای مالی دولت آمریکا به سازمان ملل تجدید نظر کنند.

«ران دِرمر» در گفتگوی اختصاصی با شبکه خبری «فاکس نیوز» سازمان ملل را «چاه فاضلابی» توصیف کرد که عمده فعالیتش ضد اسرائیل و ضد آمریکاست.

سفیر صهیونیستها درآمریکا در ادامه سخنان خود ضمن تاکید بر اینکه ساختار کنونی سازمان ملل نیاز به تغییرات بنیادینی دارد افزوزد که رئیس جمهمور جدید و نمایندگان مجلس آمریکا باید اطمینان دهند که هر دلار پولی که به سازمان ملل می پردازند در خدمت دفاع و پشتیبانی از منافع مردم آمریکاست.

این مقام صهیونیستی همچنین در بخش دیگری از اظهارات خود از موضع دونالد ترامپ در محکومیت قطعنامه سازمان ملل قدردانی کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

 

,

 

,

منبع: میزان

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه