logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

شایعه وجود ویروس در دلسترهای انار و انگور

شایعه وجود ویروس در دلسترهای انار و انگور
به گفته دبیرکل کانون‌ صنایع غذایی، وجود نوعی ویروس در دلسترهای با طعم انار و انگور که موجب اثرگذاری بر بینایی افراد می‌شود صحت ندارد و مردم می‌توانند از محصولات مورد اشاره استفاده کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کاوه زرگران در مورد اخبار منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر اطلاع‌رسانی فوری در زمینه "مصرف دلسترهایی با طعم انار و انگور که حاوی نوعی ویروس بوده و مستقیما بر روی بینایی و کاهش دید اثر می‌گذارد"، اظهار کرد: این مساله را تکذیب می‌کنیم و چنین اخباری که به صورت مشابه در مورد برخی دیگر از محصولات غذایی نیز منتشر شده بود تنها در راستای صدمه زدن به صنعت غذایی در کشور و شایعه است.  

وی با اشاره به اینکه اعلام هر نوع مخاطره در مواد غذایی از جمله نوشیدنی‌ها از طرف سازمان ملی استاندارد و سازمان غذا و دارو مشخص و اعلام می‌شود، گفت: مطمئن باشید نوشیدنی‌هایی که در کارخانه‌ها تولید می‌شوند و نشان ملی استاندارد و نیز پروانه ساخت وزارت بهداشت دارند از کیفیت لازم برخوردار هستند.

زرگران ادامه داد: کیفیت محصولات داخلی توسط سازمان‌های ذی‌صلاح بررسی می‌شود و مردم به شایعاتی که قصد آنها تخریب صنعت کشور است توجه نکنند. در مورد این دلسترها نیز باید اعلام کنم که چنین مشکلی وجود ندارد و مردم با خیال راحت استفاده کنند.

به گزارش ایسنا، روز گذشته خبری مبنی بر خودداری مردم از مصرف دلسترهای با طعم انار و انگور در شبکه‌های مجازی منتشر شد که علت آن وجود نوعی ویروس در برخی از محصولات و اثر مستقیم بر روی بینایی و کاهش دید بود. علاوه بر این عنوان شده بود که مصرف این محصولات منجر به ترک‌خوردگی کانون چشم می‌شود و تاکنون بیش از 10 مورد به بیمارستان ارجاع داده شده است که این موضوع از سوی کانون صنایع غذایی رد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه