logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

بیانیه مجمع بسیج شهرستان تویسرکان درخصوص حماسه 9دی

بیانیه مجمع بسیج شهرستان تویسرکان درخصوص حماسه 9دی
مقام معظم رهبری(مدظله العالی) فرمودند: فتنه را باید با روشنگری خاموش کرد زیرا هرجا روشنگری باشد دست فتنه انگیز کوتاه خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رودآور؛ بیداری ملت ایران اسلامی در مقطع حساس انقلاب باعث رسوایی دشمنان داخلی و خارجی شده است یکی از این مقاطع حساس حضور آحاد مردم در دفاع از حریم ولایت و مقابله با فتنه انگیزی عوامل خود شیفته قدرت و بی بصیرت و فتنه انگیز در دی ماه 88 است، حافظه این ملت انقلابی فراموش نمی کند که حضور حداکثری و دشمن شکن آنان در انتخابات باعث حیرت دشمنان انقلاب اسلامی شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رودآور,

اما حوادث پس از اعلام نتایج انتخابات سال 88 پرده از نقاب عناصر سست عنصر و بی بصیرت داخلی و عناد استکبار جهانی برداشت و پس از سال ها، هم اکنون نیز مردم انقلابی در پاسداشت خنثی نمودن فتنه سران کج اندیش و تشنه قدرت و دشمنان ایران اسلامی حضوری پرشکوه دارند.

,

مجمع بسیج شهرستان تویسرکان که محفل حضور نخبگان بسیجی است ضمن دعوت از صاحب نظران برای تدوین و تشریح حماسه غرور آفرین 9دی از آحاد مردم شریف تویسرکان درخواست دارد در تجمع بسیجیان که در روز پنجشنبه 9دی، ساعت 10 صبح در سالن فردوسی برگزار می گردد حضور پررنگ انقلابی داشته باشند.

,

دبیرخانه مجمع بسیج شهرستان تویسرکان

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه