اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) درگز:

سبک زندگی مردم باید به سمت اقتصاد مقاومتی حرکت کند

سبک زندگی مردم باید به سمت اقتصاد مقاومتی حرکت کند
مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) درگز گفت: تنها راه درست و ممکن برای برطرف کردن فقر و تکدیگری از جامعه، اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ صادق اکبری مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان درگز به خبرنگار درگزخبر در خصوص جایگاه عمل کمک و یاری به یکدیگر در نزد مردم اظهار کرد: کمک به مردم در فرهنگ ایرانی و اسلامی ما کاملا نهادینه شده است و در آثار ادبی و منابع دینی ما کاملا به آن پرداخت شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صادق اکبری مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان درگز به خبرنگار , درگزخبر , در خصوص جایگاه عمل کمک و یاری به یکدیگر در نزد مردم اظهار کرد: کمک به مردم در فرهنگ ایرانی و اسلامی ما کاملا نهادینه شده است و در آثار ادبی و منابع دینی ما کاملا به آن پرداخت شده است.,

وی ادامه داد: از یک طرف که سبک زندگی اهل بیت علیه السلام باید به طور موثر و عملی اشاعه پیدا کند؛ سبک زندگی مردم نیز باید به سمت اقتصاد مقاومتی حرکت کند تا از فقر و نیاز دور شوند.

,

اکبری خاطر نشان کرد: فقر زدایی اصلی ترین وظیفه کمیته امداد امام خمینی(ره) است که با کمک مردم می‌توان آنرا محقق کرد.

,

وی افزود: کمیته امداد امام خمینی(ره) آماده دریافت هر گونه کمک خیرین است؛ تا آنرا در جهت درست و رفع نیاز نیازمندان مصرف کند.

,

مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) درگز با بیان اینکه حدود 30 تکدیگر در درگز به صورت منسجم فعالیت می‌کنند؛ گفت: این تکدیگران در محل‌های مشخص نظیر پمپ بنزین، پمپ گاز، مقابل بانک‌ها، داروخانه‌ها و سایر مناطق درگز مستقر هستند و تعدادی از آنها نیز به صورت خانه به خانه و مغازه به مغازه تکدیگری می‌کنند.

,

وی افزود: تکدیگری جرم است و اغلب آنها درآمد‌های خود را صرف اعتیاد می‌کنند؛ بنابراین کمک به آنها، کار درستی نیست.

,

مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) درگز ضمن اشاره به اینکه تنها راهکار دائمی برای برطرف شدن فقر و تکدیگری از جامعه، اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی است؛ گفت: هر چند نیروی انتظامی به صورت دوره‌ای با جرم تکدیگری برخورد می‌کند؛ اما مبارزه با تکدیگری نیاز به راه‌حل دائمی دارد.

,

وی با بیان اینکه کمیته امداد امام خمینی(ره) صندوق‌های صدقات را برای واگذاری محیا نموده است؛ افزود: شناسایی افراد محروم انجام شده است و صندوق های متعدد نیز در نزد مرد پخش شده است و تنها لازم است خیّرین و مردم با پرداخت صدقه، نیاز واقعی نیازمندان را برطرف نمایند.

,

مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) درگز با تاکید به اینکه کمیته امداد امام خمینی(ره) کمک خیّرین را در راه درست به مصرف می‌رساند؛ اذعان داشت: اعتبارات دولتی برای رفع مشکل نیازمندان کافی نیست و کمک‌های خیّرین در این راه بسیار راهگشاست.

,

وی ادامه داد: کم کاری بعضی از ادارات که با معشیت مردم سرکار دارند باعث افزایش مسئولیت و فشار به کمیته امداد امام خمینی(ره) می‌شود.

,

وی در پایان از مردم خواست به کمیته امداد امام خمینی(ره) اطمینان کنند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه