اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

با ۵ میلیون تومان می‌توان خودرو خرید؟

با ۵ میلیون تومان می‌توان خودرو خرید؟
در بازار خودرو, می توان اتومبیل هایی پیدا کرد که کمتر از 5 میلیون تومان قیمت دارند!
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در بازار یخ‌زده خودرو، نمایشگاه‌داران خودروهایی با قیمت‌هایی کمتر از 5 میلیون تومان برای فروش گذاشته‌اند. بازار خودرو همچنان در رکود به سر می‌برد و بخشی از این رکود به باور فعالان این بازار، به دلیل افت قدرت خرید مردم طی سال‌های گذشته است.

اما در این شرایط، خودروهایی هم دیده می‌شود که می‌توان با حداقل‌ترین بودجه خانوار خریداری کرد. در بازار خودرو می‌توان خودروهایی را مشاهده کرد که زیر 5 میلیون تومان برای فروش گذاشته‌اند. یکی از این خودروها، تویوتا کارینا است؛ تاریخ تولید این خودرو 1987، یعنی 30 سال قبل اعلام شده است. این خودرو با 5 میلیون تومان قیمت برای فروش گذاشته شده است.

خودرو دیگر، رنو پی‌کی، مدل 1382 با 140 هزار کیلومتر کارکرد است. این خودرو نیز برای فروش 5 میلیون تومان قیمت خورده است. پژو504 مدل 1977 یا 1355 نیز 5 میلیون تومان برای فروش گذاشته شده است.

در همین حال، در میان خودروهای زیر 5 میلیون تومانی که نمایشگاه‌داران اعلام می‌کنند، خودرو پیکان‌وانت مدل 1375 است که با قیمت 4 میلیون و 950 تومان فروخته می‌شود. یک پیکان مدل 1382 نیز با 4 میلیون و 800 هزار تومان قیمت، برای فروش گذاشته شده است. پراید صندوق‌دار مدل 1377 نیز 4 میلیون و 800 هزار تومان قیمت دارد.

پژو RDI مدل 1384 نیز 4 میلیون تومان و دوو ریسر مدل 1993 حدود 4 میلیون تومان برای فروش قیمت خورده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

 

,

منبع:خبرآنلاین

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه