اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز قزوین اعلام کرد:

کمک 7 میلیارد تومانی خیرین از ابتدای سال/ 30 پروژه نیمه‌کاره در استان وجود دارد

کمک 7 میلیارد تومانی خیرین از ابتدای سال/ 30 پروژه نیمه‌کاره در استان وجود دارد
رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان قزوین با اشاره به کمک 7 میلیارد تومانی خیرین مدرسه ساز در سال جاری گفت: حدود 30 پروژه نیمه‌کاره در استان به دلیل نبود بودجه به کندی پیش می‌روند که نیاز به تامین اعتبار فوری دارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از   صبح قزوین، پنجمین جلسه شورای آموزش و پرورش استان قزوین با حضور آیت الله عبدالکریم عابدینی نماینده ولی فقیه در استان، فریدون همتی استاندار قزوین، سالار قاسمی مدیرکل آموزش و پرورش استان، عسگر علی جوانبخت مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان و جمعی دیگر از مسئولان در سالن جلسات استانداری قزوین برگزار شد. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,


مهدی ارمغان، رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان قزوین در این جلسه اظهار کرد: مجمع خیرین مدرسه ساز استان قزوین سال 1377 به منظور جذب هر چه بیشتر خیرین و ساماندهی کمک‌های مردمی در حوزه مدرسه سازی تشکیل شد و در حال حاضر 9 نفر اعضای هیئت مدیره هستند. 

وی با اشاره به گزارش عملکرد این مجمع افزود: تعداد کل پروژه‌های مشارکتی از سال 92 تاکنون 60 پروژه با زیربنای 45 هزار مترمربع و شامل 390 کلاس درس با ارزش 50 میلیارد تومان بوده که عملیاتی شده است. 

رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان قزوین خاطرنشان کرد: از این تعداد 24 مدرسه خیری به وسعت 750 متر و با زیربنای 18200 مترمربع می‌باشد که شامل 160 کلاس درس با مبلغ 21 میلیارد تومان است که با احتساب زمین، ساختمان و بناها به 30 میلیارد تومان می‌رسد. 

وی عنوان کرد: از سال 92 تا 95 به طور متوسط ماهیانه یک مدرسه 5 کلاسه با زیربنای 500 مترمربع آماده و تحویل آموزش و پرورش داده شده است. 

ارمغان تصریح کرد: تعهدات خیرین مدرسه ساز در شانزدهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان در سال 92 در حدود 16 میلیارد تومان بود که 70 درصد آن تحقق پیدا کرد. 

نوزدهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز سال آینده برگزار می‌شود
رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان قزوین بیان کرد: در جشنواره هفدهم که در سال 93 برگزار شد میزان تعهدات خیرین 14 میلیارد تومان بود که 75 درصد آن تحقق یافت و از 12 میلیارد تومان تعهد خیرین مدرسه ساز در جشنواره هجدهم نیز 75 درصد تحقق پیدا کرد. 

وی در ادامه اضافه کرد: نوزدهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز نیز سال آینده در تاریخ 31 فروردین یا 3 اردیبهشت ماه برگزار می‌شود. 

ارمغان تصریح کرد: از ابتدای سال 95 تاکنون کمک خیرین 7 میلیارد تومان بوده در حالیکه میزان پرداخت دولتی فقط 2 میلیارد و 200 میلیون تومان بوده و این کسری پرداخت مشکلات زیادی را به وجود آورده به طوریکه موجب کندی پیشرفت پروژه‌ها شده و گله مندی خیرین را به دنبال داشته است که در نهایت ما در جذب خیرین با مشکل مواجه خواهیم شد. 

وی ادامه داد: باتوجه به اینکه هرگونه اختصاص مالی جهت تکمیل پروژه‌ها باعث جذب بیشتر خیرین و افزایش کمک‌های مالی آنها می‌شود از استاندار قزوین تقاضا داریم که دستور فرمایند تا نسبت به تامین مالی سهم دولت، اقدام عاجل صورت گیرد. 

رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان قزوین در پایان گفت: حدود 30 پروژه نیمه‌کاره در استان به دلیل نبود بودجه به کندی پیش می‌روند که نیاز به تامین اعتبار فوری دارند. 

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه