logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی خراسان شمالی مطرح کرد:

فقر نیروی کارشناس در مرکز تحقیقات کشاورزی خراسان شمالی

فقر نیروی کارشناس در مرکز تحقیقات کشاورزی خراسان شمالی
رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان شمالی گفت: مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان شمالی در حال حاضر با فقر نیروی کارشناس و اعضای هیات علمی برای انجام فعالیت های تحقیقاتی و پژوهشی اش روبرو است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصر اترک، علیرضا اسلامی، رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان شمالی در این باره اظهار کرد: در حال حاضر مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان باید 1300 نیروی محقق، هیات علمی و کارشناس داشته باشد و این در حالی است که در این زمینه فقط 30 نفر نیرو در این مرکز فعالیت دارند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر اترک,

اسلامی افزود: این مرکز باید دارنده 20 هیات علمی باشد که در حال حاضر فقط 9 هیات علمی تشکیل شده است.

,

وی با تاکید بر این نکته که تعداد نیروی متخصص و محقق این مرکز باید تا دو برابر افزایش پیدا کند، خاطر نشان کرد: تاکنون به جذب نیروهای جدید که جایگزین بازنشستگان این مرکز شوند، اجازه داده نشده است.

,

وی درباره اختصاص اعتبارات دولتی به این مرکز برای پیشبرد فعالیت های تحقیقاتی این مرکز نیز اظهار کرد: مبلغی که به این مرکز اختصاص داده می شود، مطلوب نیست.

,

رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان شمالی تصریح کرد: این مرکز در حال حاضر از محل دست آوردهای تحقیقاتی اش به صورت خودگردان تامین درآمد می کند و این درآمدهای خودگردان نیز کفاف هزینه های این مرکز را نمی دهد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه