logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

​در چهار محال و بختیاری:

صادرات محصولات پاک پی در سال جاری کاهش داشته است

صادرات محصولات پاک پی در سال جاری کاهش داشته است
قائم مقام و عضو هیئت مدیره شرکت لبنیات پاستوریزه پاک پی گفت: صادرات محصولات لبنی پاک پی در سال جاری به دلایل شرایط اقتصادی و گمرک کاهش یافته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  بام ایران خبر؛ مهدی علی نواز  قائم مقام و عضو هیئت مدیره شرکت لبنیات پاستوریزه پاک پی  اظهار کرد: این شرکت محصولات سالم و باکیفیتی تولید می کند که همین امر موجب شد رتبه نخست در سطح ملی را از آن خود کند.

وی  با اشاره به اینکه این شرکت از سال 75 و با تولید اسمی 120 تن در روز فعالیت خود را آغاز کرد اذعان داشت :  در حال حاضر این شرکت با تولید عملی 80 تن در روز در حال فعالیت است.

علی نواز بیان داشت: در این شرکت حدود 200 نفر به صورت مستقیم و حدود 300 نفر به صورت غیر مستقیم مشغول به فعالیت هستند.

علی‌نواز با اشاره به اینکه 40 نوع محصول با ظرفیت 80 تن در روز در این شرکت تولید می‌شود، گفت: مهم‌ترین محصولاتی که در این شرکت تولید می‌شود شیر، ماست، دوغ، خامه، پنیر و کشک است که از کیفیت بالایی برخوردار هستند.

وی با اشاره به اینکه این شرکت یکی از شرکت‌های برتر استان در تولید محصولات لبنی با کیفیت است، تصریح کرد:  در سال گذشته 50 میلیون شیر تک نفره در کل استان و استان‌های البرز، فارس، خوزستان، ایلام و بوشهرتوزیع شد که به عنوان یکی از شرکت‌های برتر شناخته شده و از طرف سازمان نظارت بر مواد غذایی و آموزش و پرورش لوح تقدیر دریافت کرده است.

علی‌نواز گفت: متاسفانه در سال‌های گذشته به دلیل  شرایط اقتصادی کشور و افزایش قیمت محصولات لبنی و کاهش خرید مردم این شرکت دچار بحران شد و  ظرفیت تولید روزانه به 40 تن رسید.

وی تصریح کرد: متاسفانه به فرهنگ مصرف لبنیات توجه نمی‌شود و این فرهنگ سازی نیازمند تبلیغ رسانه‌ها و سایر ارگان‌ها است.
علی‌نواز ادامه داد: در راستای شعار امسال و مدیریت جدید این شرکت توانسته گام‌های موثری بردارد که نسبت به سال‌های گذشته موجب بهره‌وری خوبی شده است.

وی راه‌اندازی دستگاه شیر استریل از اوایل ماه آینده در این شرکت، تولید خامه قنادی با وزن مختلف و برای مصارف خانگی از دو هفته آینده و ایجاد سردخانه‌های زیر صفر، خرید دستگاه خامه استریل و دسر در اندازه‌های مختلف را از برنامه‌های آتی این شرکت دانست که حدود 500 میلیارد ریال برای توسعه برنامه‌های این شرکت در نظر گرفته شده است.

علی‌نواز با بیان اینکه این شرکت موظف به تولید محصولات با کیفیت و استاندارد است، افزود: سال گذشته برای اولین بار 720 تن محصول لبنی این شرکت به کشور عراق صادر شد که دو میلیارد تومان ارزآوری داشته است.

وی  گفت: تاکنون 200 تن محصول لبنی با کیفیت صادر شده که با برنامه‌ریزی لازم  پیش‌بینی شده است در سال آینده دو هزار تن محصول با برآورد شش میلیارد تومان ارزآوری به کشورهای عراق و افغانستان صادر شود.

علی‌نواز گفت: شیر تولیدی استان به دلیل کوهستانی بودن در جایگاه بالایی قرار دارد و در صورتی که بحث مکانیزه شدن شیر انجام شود یکی از با کیفیت‌ترین محصولات استان خواهد شد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بام ایران خبر,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه