logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

وزیر کشور:

انتخابات در سلامت کامل و قانونی برگزار می‌شود

انتخابات در سلامت کامل و قانونی برگزار می‌شود
وزیر کشور گفت: باید همه تلاش کنیم انتخابات در فضایی سالم، عقلانی و در مسیر قانونی برگزار شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  ایلنا، عبدالرضا رحمانی‌فضلی عصر امروز در جلسه جمع‌بندی نشست استانداران تصریح کرد: اصل انتخابات برای ما افتخار بزرگی به‌شمار می‌آید، بنابراین باید تلاش کنیم تا امید، ‌شور و نشاط در مردم از بین نرود و انتخابات در فضای رقابتی سالم برگزار شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


وی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب درباره برگزاری انتخابات نیز اظهار داشت: در ملاقاتی که با ایشان داشتم رهبر معظم انقلاب فرمودند تلاش کنید همچون دوره‌های گذشته انتخابات در سلامت، ‌ امنیت و با رعایت کامل قانون و البته با مشارکت بالای مردم برگزار شود.

وزیر کشور همچنین بر استمرار تامین امنیت در کشور تاکید کرد و اظهار داشت: در شرایط کنونی، ‌امنیت کشورمان در منطقه مثال زدنی است و شرایط مطلوبی در کشور حاکم است.

وی با بیان اینکه تامین امنیت پیش نیاز اصلی هر جامعه‌ای محسوب می‌شود، گفت: همه استانداران باید با تدبیر، ‌حوصله و نیز رفتار و مناسبات صحیح؛ مسائل مربوط به تامین امنیت را حل و فصل کنند.

رئیس شورای امنیت کشور گفت: در مساله تامین امنیت با هیچ‌کس تعارف نداریم و هیچ‌کدام از گروه‌های سیاسی حق ندارند با رفتار و سخن بی‌خردانه‌ای خللی در امنیت کشور ایجاد کنند.

وزیر کشور افزود: دوران حساس انتخابات را پیش رو داریم بنایراین با هیچ بهانه‌ای، ایجاد خلل در تامین امنیت کشور از سوی افراد یا گروه‌های سیاسی، پذیرفته شدنی نیست و به‌طور قطع با خاطیان برخورد می‌شود.

رحمانی‌فضلی کشور از همه استانداران خواست با رصد همه جانبه اوضاع کشور، همه ابعاد مشکلات مردم را همچون گذشته مد نظر داشته باشند.

وی از استانداران کشور خواست با آغاز فعالیت ستاد انتخابات در کشور همچون گذشته روابط جامع را با همه اقشار کشور و از جمله اعضای شورای تامین کشور، ‌ائمه جماعات، ‌نمایندگان‌مجلس‌ و مراجع‌قضایی برقرار کنند.

وزیر کشور توسعه اقتصادی را یکی از موفقیت‌های دولت تدبیر و امید دانست و گفت: در بازدیدهایی که از استانهای کشور دارم، شاهد روند رو به رشد اقتصادی، کاهش بیکاری و افزایش اشتغال‌زایی در همه استان‌ها بودم و این امر نشانگر آن است که دولت یازدهم در بخش اقتصاد موفق عمل کرده است.

رحمانی‌فضلی در ادامه تاکید کرد: همه مشکل مردم پول نیست بلکه مردم بیش از مسائل مرتبط با اعتبارات، خواهان حل و فصل مشکلاتشان توسط دستگاه‌های اجرایی هستند.

رئیس شورای اجتماعی کشور با اشاره به توانایی اثربخشی رسانه هم افزود: ‌ باید تلاش کنیم موضوعی ساده به چالشی عمیق و سیاسی در فضای رسانه‌ای و نیز فضای‌های مجازی بدل نشود که این امر می‌تواند آسیب‌های بزرگی را به کشور وارد سازد.لازم است از رسانه‌ها برای ایجاد فضای آرام درعرصه انتخابات بهره‌مند شویم.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه