logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

چرخی‌های دوره گرد چقدر درآمد دارند؟

چرخی‌های دوره گرد چقدر درآمد دارند؟
با افزایش بیکاری شغل‌های کاذبی که در کنار درآمد بالا چهره شهر را نازیبا می‌کنند روزبه‌روز در حال افزایش است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در گوشه و کنار شهر چرخ‌های دوره گردی به چشم می‌خورد که با توجه به ذائقه مردم و فصلی که در آن هستیم، دست به فروش نوبرانه‌ها و خوراکی‌های هوس انگیز می‌زنند.

این در حالی است که این دوره گرد‌ها بدون پرداخت مالیات، کرایه و حتی هزینه آب و برق به کسب وکار خود می‌پردازند و هریک از این چرخی‌ها برای خود در سطح شهر محدوده‌ی خاصی دارند.

همچنین این دوره‌گردها بدون داشتن بیمه و مزایا با توجه به درآمدی که کسب می‌کنند از کار خود رضایت نسبی دارند و تنها در فصل بهار و تابستان با فروش نوبرانه‌ها، باعث نارضایتی میوه فروشی ‌های سطح شهر می‌شوند.

یکی از میوه فروشی‌های سطح شهر در خصوص این دوره‌ گردها به خبرنگار میزان، گفت: این چرخی‌های دوره گرد در بهار و تابستان نوبرانه ها را با قیمتی پایین‌تر از مغازه‌ها به فروش می‌رسانند و کاسبی ما را کساد می‌کنند.

این میوه فروش که از کسب وکار دوره گردها ناراضی بود گفت: ما باید مالیات، کرایه مغازه و هزینه‌های آب و برق را پرداخت کنیم که همین امر باعث می‌شود قیمت تمام شده میوه‌های ما بیشتر ازدوره‌گردها باشد و مردم بیشتر از آنها خرید کنند.

یک فروشنده دوره‌گرد که با چرخش در حوالی یکی از ایستگاه‌های مترو کار می‌کند در گفتگو با میزان گفت: در بهار و تابستان انواع میوه‌های نوبرانه را از باغ‌های اطراف خریداری می‌کنیم و به دست مصرف کننده می‌رسانیم.

این پسر جوان ادامه داد: در پاییز و زمستان که فروش میوه‌های نوبرانه تمام می‌شود، بازار فروش لبو و باقلا گرم است و بین اکثر مردم محبوبیت دارد.

وی همچنین گفت: ما از اواخر بهار که باقلا ارزان می‌شود در حجم بالا خرید را آغاز می‌کنیم و به روش خودمان آنها را خشک می‌کنیم و در انبار نگهداری می‌کنیم.

گزارش میدانی خبرنگار میزان حاکی از آن است که به طور متوسط با خرید هرکیلو باقلا به قیمت هزار تومان و فروش هر 100 گرم آن به قیمت 2 هزار تومان در زمستان، از متوسط فروش 10 کیلو باقلا در روز می‌توانند درآمدی نزدیک به 200 هزار تومان را کسب کنند.

این درحالی است که در کنار باقلا، فروش لبو نیز از بازار گرمی برخوردار است و درآمدی نزدیک به فروش باقلا دارد و می‌توان میانگین درآمد این چرخی‌ها را در ماه بین 6 تا 8 میلیون تخمین زد.

تنها مشکلی که در سر راه این دوره گردها وجود دارد این است که شهرداری هر چند وقت یکبار دست به جمع‌آوری  چرخ‌های آنها می‌زند و دوره گردها برای پس گرفتن چرخ‌هایشان باید به شهرداری مراجعه کنند و جریمه پرداخت کنند.

اگرچه سال ها است که شهرداری برای جمع آوری این چرخی‌های دوره‌گرد اقدامات فراوانی انجام داده است اما همچنان این چرخی‌ها جز جدا ناپذیر شهر هستند و روز به روز نیز بر تعدادشان افزوده می‌شود که چهره شهر را بسیار نازیبا می‌کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

منبع: میزان

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه