اخبار داغ

گزارش تصویری/

تصاویر/نون رهته

تصاویر/نون رهته
نان رِهتَه (از ماده واژه: ریخته) در بندرعباس و فین از خمیر رقیقی که روی تاوه ریخته و نانی نازک با افزودن چاشنی مهیاوه و سوراغ (سورَوَغ) درست می‌شود.
[

به گزارش سرویس چندرسانه ای شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛نان رِهتَه (از ماده واژه: ریخته) در بندرعباس و فین از خمیر رقیقی که روی تاوه ریخته و نانی نازک با افزودن چاشنی مهیاوه و سوراغ (سورَوَغ) درست می‌شود.
در منطقه میناب به این نان، توموشی یا تیر مُشی گفته می‌شود.
در لارستان به این نان، رگاگ (رقاق) گفته می‌شود.
در امارات و کشورهای حاشیه خلیج فارس این نان که توسط ایرانی‌ها به حاشیه جنوبی خلیج فارس برده شده است، " خُبز رقاق" می‌گویند. اما هم اکنون در حال ثبت این نان به نام نانی اماراتی هستند!!

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رِهتَه, تاوه, مهیاوه, سوراغ, سورَوَغ,
, توموشی,
, رگاگ, رقاق,
, خُبز, رقاق,

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه