در راستای طرح همدلی و مواسات، ستاد اربعین بندرلنگه هرمزگان اقدام به طبخ و توزیع غذا به نیازمندان و متضررین ویروس منحوس کرونا کرده است که در مرحله اول با همت ستاد اربعین شهرستان بندرلنگه و با همکاری خیرین و کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان تعداد ۲۵۰۰ دست غذا آماده و در بین نیازمندان توزیع گردید.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از هرمز؛ از ویژگی های مهم ماه مبارک رمضان کمک به محرومان و نیازمندان است و ماه رمضان فرصت ارزشمندی برای توجه به کسانی است که با مشکلات معیشتی و اقتصادی بسیاری مواجه هستند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز,در آستانه ماه مبارک رمضان و پس از رهنمودهای ارزشمند مقام معظم رهبری در خصوص رزمایش مواسات و کمک مؤمنانه، شاهد یک عزم ملی برای دستگیری از محرومان و نیازمندان در سراسر کشور و به ویژه در هرمزگان هستیم.
,خیرین حرمساز و خادمان موکبهای اربعین حسینی هرمزگان با تشکیل گروههای جهادی و با پشتوانه اعتماد مردم، اقدام به پخت غذا به نیازمندان و آسیب دیدگان از ویروس کرونا کردند.
,طاهر آسودی، مسئول ستاد اربعین شهرستان بندرلنگه هرمزگان با بیان اینکه ماه رمضان را ماه انفاق و کمک به نیازمندان و افراد بی بضاعت است اظهار کرد:در راستای طرح همدلی و مواسات، ستاد اربعین شهرستان بندرلنگه با شرکت در طرح اطعام کریمانه اقدام به طبخ و توزیع غذا به نیازمندان و متضررین ویروس منحوس کرونا کرده است که در مرحله اول با همت ستاد اربعین شهرستان بندرلنگه و با همکاری خیرین و کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان تعداد ۲۵۰۰ دست غذا آماده و در بین نیازمندان توزیع گردید.
,مسئول ستاداربعین بندرلنگه با بیان اینکه پخت غذا به صورت یک روز در میان در آشپزخانه این ستاد انجام می گیرد افزود: پخت غذا برای سحری نیازمندان تدارک دیده شده که توسط گروه ۶۰ نفره از خادمین این شهرستان در حال انجام است و طبق برنامه ریزی های انجام شده در تلاش هستیم که تا پایان ماه مبارک رمضان تعداد ۷۵۰۰ دست غذا را در چند مرحله دست به نیازمندان و محرومان برسانیم.
آسودی با اشاره به فرایند آمادهسازی این وعدههای غذای گرم و نحوه توزیع آنها بین نیازمندان ادامه داد: خوشبختانه فعالیتهای خوبی در زمینه کمک به نیازمندان در شهرستان در حال انجام است و در زمینه کمک به توزیع غذای گرم با رعایت دستورالعملهای بهداشتی و با هماهنگی های انجام شده در تمام محلات توسط فعالان هر محله بین نیازمندان توزیع می گردد.
وی خاطر نشان کرد: پخت و توزیع غذای گرم بین نیازمندان با کمک خیرین و خادمین ستاد اربعین تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.
انتهای پیام/پ
مسئول ستاداربعین بندرلنگه با بیان اینکه پخت غذا به صورت یک روز در میان در آشپزخانه این ستاد انجام می گیرد افزود: پخت غذا برای سحری نیازمندان تدارک دیده شده که توسط گروه ۶۰ نفره از خادمین این شهرستان در حال انجام است و طبق برنامه ریزی های انجام شده در تلاش هستیم که تا پایان ماه مبارک رمضان تعداد ۷۵۰۰ دست غذا را در چند مرحله دست به نیازمندان و محرومان برسانیم.
,آسودی با اشاره به فرایند آمادهسازی این وعدههای غذای گرم و نحوه توزیع آنها بین نیازمندان ادامه داد: خوشبختانه فعالیتهای خوبی در زمینه کمک به نیازمندان در شهرستان در حال انجام است و در زمینه کمک به توزیع غذای گرم با رعایت دستورالعملهای بهداشتی و با هماهنگی های انجام شده در تمام محلات توسط فعالان هر محله بین نیازمندان توزیع می گردد.
,وی خاطر نشان کرد: پخت و توزیع غذای گرم بین نیازمندان با کمک خیرین و خادمین ستاد اربعین تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.
,انتهای پیام/پ
,,
]
ارسال دیدگاه