اخبار داغ

نایب رئیس اتحادیه نانوایان کرمانشاه عنوان کرد؛

گلایه نانوایی‌ها از ثابت ماندن قیمت نان با وجود تورم

گلایه نانوایی‌ها از ثابت ماندن قیمت نان با وجود تورم
مجتبی مرادی گفت: نانوایی ها از ثابت ماندن قیمت نان با وجود تورم گلایه دارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجتبی مرادی در گفتگو با شبکه اطلاع رسانی مرصاد  اظهار داشت: متأسفانه با وجود درخواست از مسئولان سازمان صمت، هیچ گونه افزایش قیمت نان را نداشته ایم در حالی که هزینه‌های تهیه و پخت نان افزایش زیادی داشته است.

وی افزود: هزینه دستمزد کارگر، حق بیمه، هزینه آب، برق و گاز افزایش داشته حتی نرخ خمیرمایه از هر کیلوگرم ۳,۰۰۰ تومان به ۲۵ هزار تومان افزایش پیدا کرده بر همین مبنا درخواست تغییرات نرخ نان را به مسئولان سازمان صمت پیشنهاد دادیم که پس از طرح در کارگروه پایش آرد و نان تغییرات جدید اعمال شود.

نایب رئیس اتحادیه نانوایان کرمانشاه تصریح کرد: از زمان شیوع ویروس کرونا تا کنون نانوایی‌ها و کارگران نانوایی کمتر از مدافعان سلامت پای کار نبوده و حتی یک روز نانوایی‌ها تعطیل نشد.

مرادی گفت: در روزهای نخست به شدت کمبود ماسک و دستکش وجود داشت اما با وجود تقاضا برای تأمین، هیچ بسته بهداشتی به نانوایی‌ها تعلق نگرفت بلکه نانوایان مجبور به تهیه از بازار آزاد شدند همچنین نانوایی‌ها به منظور رعایت پروتکل‌های بهداشتی یک کارگر جدید را برای اخذ پول به کارگیری کردند.

وی عنوان کرد: در سطح استان کرمانشاه دو هزار واحد نانوایی و در سطح شهرستان کرمانشاه بیش از یک هزار واحد وجود دارد که شمار اندکی از آنها به دلیل هزینه‌های بالای تهیه نان دست به کم فروشی و گرانفروشی می‌زنند.

این مسئول ادامه داد: گشت‌های مشترکی با حضور اتحادیه، بازرسان تعزیرات حکومتی، فرمانداری، سازمان صمت، مرکز بهداشت و سازمان بازرسی تشکیل و در هفته دو بار این بازرسی‌ها انجام می‌شود.

وی تصریح کرد: عمده تخلف مشاهده شده در بازرسی‌ها با توجه به افزایش هزینه‌های پخت نان کم فروشی و گرانفروشی بوده است.

مرادی بیان داشت: امسال با توجه به افزایش هزینه‌ها ها بسیاری از نانوایی‌ها متضرر شده‌اند و جبران ضرر را از جیب پرداخت کردند زیرا مجبور شدند با همان نرخ قدیم به فروش نان بپردازند.

نایب رئیس اتحادیه نانوایان کرمانشاه گفت: در حال حاضر از نظر کیفیت نان و آرد مشکلی نداریم اما به طور معمول در فصل گرما با مشکل کیفیت گندم مواجه می‌شویم زیرا گندم به صورت قدیم موجود نیست و از آنجا که خواب کافی ندارد در کیفیت نان اثر می‌گذارد.

وی عنوان کرد: به طور معمول از نیمه‌های خرداد تا شهریور ما نگران کیفیت گندم هستیم زیرا ذخایر قدیمی گندم کاهش می‌یابد با این حال از مسئولان تقاضا داشتیم از گندم وارداتی به نانوایان اختصاص دهند تا بتوانیم کیفیت نان را در فصل گرم ارتقا دهیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه اطلاع رسانی مرصاد,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه