اخبار داغ

مدیر کل دامپزشکی استان اردبیل:

ذبح دام عید قربان در کشتارگاه های اردبیل رایگان است/دامپزشکی بر سلامت دام نظارت می کند

ذبح دام عید قربان در کشتارگاه های اردبیل رایگان است/دامپزشکی بر سلامت دام نظارت می کند
صالحی، مدیر کل دامپزشکی استان اردبیل گفت: تمام کشتارگاههای دام استان در عید قربان فعال بوده و آماده ارائه خدمات بهداشتی رایگان به شهروندان است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ صادق صالحی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی سبلان‌ما، با اشاره به شیوع بیماری تب کریمه کنگو در برخی از استانهای کشور و مشاهده چندین مورد در استان اردبیل، اظهار داشت: مردم استان از خرید گوشتهای حاصل از ذبح دامهای غیر مجاز که بدون نظارت بهداشتی دامپزشکی و خارج از کشتارگاهها و عموماً در روستاهای حاشیه جاده ها تهیه و وارد چرخه مصرف می شو ، جداً خودداری کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سبلان‌ما,

وی افزود: هنگام خرید گوشت از ممهور بودن آن به مهر بهداشتی دامپزشکی اطمینان حاصل نموده و فراورده های خام دامی مورد نیاز خود را به صورت بسته بندی کد دار و تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی تهیه کنند.

مردم از خرید گوشت های حاصل از ذبح های غیر مجاز خودداری کنند

مدیر کل دامپزشکی استان اردبیل گفت: بیماری تب کریمه کنگو یک بیماری ویروسی مشترک بین انسان و دام  به راحتی و سهولت قابل پیشگیری  است به شرطی که مردم با جدیت نکات بهداشتی برای مصرف گوشت و فراورده های خام دامی را بکار گیرند.

صالحی ابراز داشت: این بیماری در دام قابل تشخیص نبوده و از ظاهر دام نمی توان به این بیماری پی برد اما دامی که در کشتارگاه و تحت نظارت دامپزشکی ذبح می شود ، لاشه دام به مدت 24 ساعت در سالن های پیش سرد و سردخانه در دمای 4-0 درجه سانتی گراد نگهداری شده و با توجه به از بین رفتن ویروس در این شرایط گوشت و آلایش خوراکی سالم و مطمئن وارد چرخه مصرف می شود.

وی خاطر نشان کرد: علاوه بر بیماری تب کریمه کنگو بیماریهای مشترک و مهم دیگری نظیر شاربن ، هاری ، سل ، بـروسلـوز ، کیست هیداتیک ، برخی از بیماریهای انگلی و .... از جمله بیماریهایی هستند که می توانند از طریق مصرف گوشت و فراورده های خام دامی غیر مجاز و غیر بهداشتی که خارج از کشتارگاه و نظارت بهداشتی دامپزشکی تهیه و مصرف می شوند براحتی باعث انتقال آلودگی به انسان شوند.

اکیپ های دامپزشکی بر ذبح بهداشتی دام نظارت می کنند

مدیر کل دامپزشکی استان اردبیل اظهار کرد: جهت اطمینان شهروندان از سلامت گوشت و آلایش خوراکی مصرفی و سلامت دامهای قربانی ، اداره کل دامپزشکی استان با اجرای طرح ضربتی نظارت بهداشتی و با تجیهز و ساماندهی اکیپهای ثابت و سیار به صورت کاملاً رایگان و با بهره گیری از پرسنل فنی و متخصص در امر بازرسی گوشت در عید سعید قربان جهت انجام عملیات نظارت بهداشتی و خدمت به شهروندان به حال آماده باش است.

صالحی گفت: شهروندان می توانند با مراجعه به اکیپهای دامپزشکی که در میادین اصلی تمامی شهرستانهای استان مستقر هستند یا ضمن مراجعه به دامپزشکی محل اقامت خود و حضور اکیپ های سیار دامپزشکی در منزل از سلامت دام قربانی مطمین شوند.

وی با بیان اینکه کلیه کشتارگاههای دام استان در عید قربان فعال بوده و آماده ارائه خدمات بهداشتی رایگان به شهروندان می باشند، تصریح کرد: توصیه می شود دام قربانی را جهت ذبح و آماده سازی لاشه به کشتارگاه منتقل نموده و از خدمات بهداشتی کشتارگاه بهره مند شوند که علاوه بر ذبح دام کلیه فرآیند آماده سازی لاشه به صورت کاملاً بهداشتی انجام گرفته و از آلودگی زیست محیطی در معابر و خیابانها جلوگیری می شود.

 

انتهای پیام/آ

,

وی افزود: هنگام خرید گوشت از ممهور بودن آن به مهر بهداشتی دامپزشکی اطمینان حاصل نموده و فراورده های خام دامی مورد نیاز خود را به صورت بسته بندی کد دار و تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی تهیه کنند.

مردم از خرید گوشت های حاصل از ذبح های غیر مجاز خودداری کنند

مدیر کل دامپزشکی استان اردبیل گفت: بیماری تب کریمه کنگو یک بیماری ویروسی مشترک بین انسان و دام  به راحتی و سهولت قابل پیشگیری  است به شرطی که مردم با جدیت نکات بهداشتی برای مصرف گوشت و فراورده های خام دامی را بکار گیرند.

صالحی ابراز داشت: این بیماری در دام قابل تشخیص نبوده و از ظاهر دام نمی توان به این بیماری پی برد اما دامی که در کشتارگاه و تحت نظارت دامپزشکی ذبح می شود ، لاشه دام به مدت 24 ساعت در سالن های پیش سرد و سردخانه در دمای 4-0 درجه سانتی گراد نگهداری شده و با توجه به از بین رفتن ویروس در این شرایط گوشت و آلایش خوراکی سالم و مطمئن وارد چرخه مصرف می شود.

وی خاطر نشان کرد: علاوه بر بیماری تب کریمه کنگو بیماریهای مشترک و مهم دیگری نظیر شاربن ، هاری ، سل ، بـروسلـوز ، کیست هیداتیک ، برخی از بیماریهای انگلی و .... از جمله بیماریهایی هستند که می توانند از طریق مصرف گوشت و فراورده های خام دامی غیر مجاز و غیر بهداشتی که خارج از کشتارگاه و نظارت بهداشتی دامپزشکی تهیه و مصرف می شوند براحتی باعث انتقال آلودگی به انسان شوند.

اکیپ های دامپزشکی بر ذبح بهداشتی دام نظارت می کنند

مدیر کل دامپزشکی استان اردبیل اظهار کرد: جهت اطمینان شهروندان از سلامت گوشت و آلایش خوراکی مصرفی و سلامت دامهای قربانی ، اداره کل دامپزشکی استان با اجرای طرح ضربتی نظارت بهداشتی و با تجیهز و ساماندهی اکیپهای ثابت و سیار به صورت کاملاً رایگان و با بهره گیری از پرسنل فنی و متخصص در امر بازرسی گوشت در عید سعید قربان جهت انجام عملیات نظارت بهداشتی و خدمت به شهروندان به حال آماده باش است.

صالحی گفت: شهروندان می توانند با مراجعه به اکیپهای دامپزشکی که در میادین اصلی تمامی شهرستانهای استان مستقر هستند یا ضمن مراجعه به دامپزشکی محل اقامت خود و حضور اکیپ های سیار دامپزشکی در منزل از سلامت دام قربانی مطمین شوند.

وی با بیان اینکه کلیه کشتارگاههای دام استان در عید قربان فعال بوده و آماده ارائه خدمات بهداشتی رایگان به شهروندان می باشند، تصریح کرد: توصیه می شود دام قربانی را جهت ذبح و آماده سازی لاشه به کشتارگاه منتقل نموده و از خدمات بهداشتی کشتارگاه بهره مند شوند که علاوه بر ذبح دام کلیه فرآیند آماده سازی لاشه به صورت کاملاً بهداشتی انجام گرفته و از آلودگی زیست محیطی در معابر و خیابانها جلوگیری می شود.

 

انتهای پیام/آ

,

وی افزود: هنگام خرید گوشت از ممهور بودن آن به مهر بهداشتی دامپزشکی اطمینان حاصل نموده و فراورده های خام دامی مورد نیاز خود را به صورت بسته بندی کد دار و تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی تهیه کنند.

مردم از خرید گوشت های حاصل از ذبح های غیر مجاز خودداری کنند

مدیر کل دامپزشکی استان اردبیل گفت: بیماری تب کریمه کنگو یک بیماری ویروسی مشترک بین انسان و دام  به راحتی و سهولت قابل پیشگیری  است به شرطی که مردم با جدیت نکات بهداشتی برای مصرف گوشت و فراورده های خام دامی را بکار گیرند.

صالحی ابراز داشت: این بیماری در دام قابل تشخیص نبوده و از ظاهر دام نمی توان به این بیماری پی برد اما دامی که در کشتارگاه و تحت نظارت دامپزشکی ذبح می شود ، لاشه دام به مدت 24 ساعت در سالن های پیش سرد و سردخانه در دمای 4-0 درجه سانتی گراد نگهداری شده و با توجه به از بین رفتن ویروس در این شرایط گوشت و آلایش خوراکی سالم و مطمئن وارد چرخه مصرف می شود.

وی خاطر نشان کرد: علاوه بر بیماری تب کریمه کنگو بیماریهای مشترک و مهم دیگری نظیر شاربن ، هاری ، سل ، بـروسلـوز ، کیست هیداتیک ، برخی از بیماریهای انگلی و .... از جمله بیماریهایی هستند که می توانند از طریق مصرف گوشت و فراورده های خام دامی غیر مجاز و غیر بهداشتی که خارج از کشتارگاه و نظارت بهداشتی دامپزشکی تهیه و مصرف می شوند براحتی باعث انتقال آلودگی به انسان شوند.

اکیپ های دامپزشکی بر ذبح بهداشتی دام نظارت می کنند

مدیر کل دامپزشکی استان اردبیل اظهار کرد: جهت اطمینان شهروندان از سلامت گوشت و آلایش خوراکی مصرفی و سلامت دامهای قربانی ، اداره کل دامپزشکی استان با اجرای طرح ضربتی نظارت بهداشتی و با تجیهز و ساماندهی اکیپهای ثابت و سیار به صورت کاملاً رایگان و با بهره گیری از پرسنل فنی و متخصص در امر بازرسی گوشت در عید سعید قربان جهت انجام عملیات نظارت بهداشتی و خدمت به شهروندان به حال آماده باش است.

صالحی گفت: شهروندان می توانند با مراجعه به اکیپهای دامپزشکی که در میادین اصلی تمامی شهرستانهای استان مستقر هستند یا ضمن مراجعه به دامپزشکی محل اقامت خود و حضور اکیپ های سیار دامپزشکی در منزل از سلامت دام قربانی مطمین شوند.

وی با بیان اینکه کلیه کشتارگاههای دام استان در عید قربان فعال بوده و آماده ارائه خدمات بهداشتی رایگان به شهروندان می باشند، تصریح کرد: توصیه می شود دام قربانی را جهت ذبح و آماده سازی لاشه به کشتارگاه منتقل نموده و از خدمات بهداشتی کشتارگاه بهره مند شوند که علاوه بر ذبح دام کلیه فرآیند آماده سازی لاشه به صورت کاملاً بهداشتی انجام گرفته و از آلودگی زیست محیطی در معابر و خیابانها جلوگیری می شود.

 

انتهای پیام/آ

,

وی افزود: هنگام خرید گوشت از ممهور بودن آن به مهر بهداشتی دامپزشکی اطمینان حاصل نموده و فراورده های خام دامی مورد نیاز خود را به صورت بسته بندی کد دار و تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی تهیه کنند.

مردم از خرید گوشت های حاصل از ذبح های غیر مجاز خودداری کنند

مدیر کل دامپزشکی استان اردبیل گفت: بیماری تب کریمه کنگو یک بیماری ویروسی مشترک بین انسان و دام  به راحتی و سهولت قابل پیشگیری  است به شرطی که مردم با جدیت نکات بهداشتی برای مصرف گوشت و فراورده های خام دامی را بکار گیرند.

صالحی ابراز داشت: این بیماری در دام قابل تشخیص نبوده و از ظاهر دام نمی توان به این بیماری پی برد اما دامی که در کشتارگاه و تحت نظارت دامپزشکی ذبح می شود ، لاشه دام به مدت 24 ساعت در سالن های پیش سرد و سردخانه در دمای 4-0 درجه سانتی گراد نگهداری شده و با توجه به از بین رفتن ویروس در این شرایط گوشت و آلایش خوراکی سالم و مطمئن وارد چرخه مصرف می شود.

وی خاطر نشان کرد: علاوه بر بیماری تب کریمه کنگو بیماریهای مشترک و مهم دیگری نظیر شاربن ، هاری ، سل ، بـروسلـوز ، کیست هیداتیک ، برخی از بیماریهای انگلی و .... از جمله بیماریهایی هستند که می توانند از طریق مصرف گوشت و فراورده های خام دامی غیر مجاز و غیر بهداشتی که خارج از کشتارگاه و نظارت بهداشتی دامپزشکی تهیه و مصرف می شوند براحتی باعث انتقال آلودگی به انسان شوند.

اکیپ های دامپزشکی بر ذبح بهداشتی دام نظارت می کنند

مدیر کل دامپزشکی استان اردبیل اظهار کرد: جهت اطمینان شهروندان از سلامت گوشت و آلایش خوراکی مصرفی و سلامت دامهای قربانی ، اداره کل دامپزشکی استان با اجرای طرح ضربتی نظارت بهداشتی و با تجیهز و ساماندهی اکیپهای ثابت و سیار به صورت کاملاً رایگان و با بهره گیری از پرسنل فنی و متخصص در امر بازرسی گوشت در عید سعید قربان جهت انجام عملیات نظارت بهداشتی و خدمت به شهروندان به حال آماده باش است.

صالحی گفت: شهروندان می توانند با مراجعه به اکیپهای دامپزشکی که در میادین اصلی تمامی شهرستانهای استان مستقر هستند یا ضمن مراجعه به دامپزشکی محل اقامت خود و حضور اکیپ های سیار دامپزشکی در منزل از سلامت دام قربانی مطمین شوند.

وی با بیان اینکه کلیه کشتارگاههای دام استان در عید قربان فعال بوده و آماده ارائه خدمات بهداشتی رایگان به شهروندان می باشند، تصریح کرد: توصیه می شود دام قربانی را جهت ذبح و آماده سازی لاشه به کشتارگاه منتقل نموده و از خدمات بهداشتی کشتارگاه بهره مند شوند که علاوه بر ذبح دام کلیه فرآیند آماده سازی لاشه به صورت کاملاً بهداشتی انجام گرفته و از آلودگی زیست محیطی در معابر و خیابانها جلوگیری می شود.

 

انتهای پیام/آ

,

وی افزود: هنگام خرید گوشت از ممهور بودن آن به مهر بهداشتی دامپزشکی اطمینان حاصل نموده و فراورده های خام دامی مورد نیاز خود را به صورت بسته بندی کد دار و تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی تهیه کنند.

,

مردم از خرید گوشت های حاصل از ذبح های غیر مجاز خودداری کنند

, مردم از خرید گوشت های حاصل از ذبح های غیر مجاز خودداری کنند, مردم از خرید گوشت های حاصل از ذبح های غیر مجاز خودداری کنند,

مدیر کل دامپزشکی استان اردبیل گفت: بیماری تب کریمه کنگو یک بیماری ویروسی مشترک بین انسان و دام  به راحتی و سهولت قابل پیشگیری  است به شرطی که مردم با جدیت نکات بهداشتی برای مصرف گوشت و فراورده های خام دامی را بکار گیرند.

,

صالحی ابراز داشت: این بیماری در دام قابل تشخیص نبوده و از ظاهر دام نمی توان به این بیماری پی برد اما دامی که در کشتارگاه و تحت نظارت دامپزشکی ذبح می شود ، لاشه دام به مدت 24 ساعت در سالن های پیش سرد و سردخانه در دمای 4-0 درجه سانتی گراد نگهداری شده و با توجه به از بین رفتن ویروس در این شرایط گوشت و آلایش خوراکی سالم و مطمئن وارد چرخه مصرف می شود.

,

وی خاطر نشان کرد: علاوه بر بیماری تب کریمه کنگو بیماریهای مشترک و مهم دیگری نظیر شاربن ، هاری ، سل ، بـروسلـوز ، کیست هیداتیک ، برخی از بیماریهای انگلی و .... از جمله بیماریهایی هستند که می توانند از طریق مصرف گوشت و فراورده های خام دامی غیر مجاز و غیر بهداشتی که خارج از کشتارگاه و نظارت بهداشتی دامپزشکی تهیه و مصرف می شوند براحتی باعث انتقال آلودگی به انسان شوند.

,

اکیپ های دامپزشکی بر ذبح بهداشتی دام نظارت می کنند

, اکیپ های دامپزشکی بر ذبح بهداشتی دام نظارت می کنند, اکیپ های دامپزشکی بر ذبح بهداشتی دام نظارت می کنند,

مدیر کل دامپزشکی استان اردبیل اظهار کرد: جهت اطمینان شهروندان از سلامت گوشت و آلایش خوراکی مصرفی و سلامت دامهای قربانی ، اداره کل دامپزشکی استان با اجرای طرح ضربتی نظارت بهداشتی و با تجیهز و ساماندهی اکیپهای ثابت و سیار به صورت کاملاً رایگان و با بهره گیری از پرسنل فنی و متخصص در امر بازرسی گوشت در عید سعید قربان جهت انجام عملیات نظارت بهداشتی و خدمت به شهروندان به حال آماده باش است.

,

صالحی گفت: شهروندان می توانند با مراجعه به اکیپهای دامپزشکی که در میادین اصلی تمامی شهرستانهای استان مستقر هستند یا ضمن مراجعه به دامپزشکی محل اقامت خود و حضور اکیپ های سیار دامپزشکی در منزل از سلامت دام قربانی مطمین شوند.

,

وی با بیان اینکه کلیه کشتارگاههای دام استان در عید قربان فعال بوده و آماده ارائه خدمات بهداشتی رایگان به شهروندان می باشند، تصریح کرد: توصیه می شود دام قربانی را جهت ذبح و آماده سازی لاشه به کشتارگاه منتقل نموده و از خدمات بهداشتی کشتارگاه بهره مند شوند که علاوه بر ذبح دام کلیه فرآیند آماده سازی لاشه به صورت کاملاً بهداشتی انجام گرفته و از آلودگی زیست محیطی در معابر و خیابانها جلوگیری می شود.

,

 

,

انتهای پیام/آ

,

 

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه