کشت گردو در استان گیلان از زمانهای گذشته در مناطق کوهستانی، کوهپایهای و جلگهای گیلان رایج بوده است در ادامه تصاویری از برداشت گردو در گوراب زرمیخ صومعه سرا را مشاهده می کنید.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از 8دی، گردو از جمله مواد مغذی است که به دلیل طبیعت گرم آن از دوران کهن در تغذیه بسیار مورد توجه بوده و کشت گردو در استان گیلان از زمانهای گذشته در مناطق کوهستانی، کوهپایهای و جلگهای گیلان رایج بوده است این در حالی است که مقدار فسفر موجود در آن با ماهی و برنج و حتی تخم مرغ نیز برابری میکند. در ادامه تصاویر سید محمد شاداب از برداشت گردو در گوراب زرمیخ صومعه سرا را مشاهده می کنید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, 8دی,
ارسال دیدگاه