علیرضا ناصری گفت: فروش شیرینی از زمان شیوع کرونا ۳۵ درصد کاهش یافته است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا ناصری در گفتوگو با خبرنگار مرصاد نیوز، اظهار داشت: اتحادیه قنادان کرمانشاه با مشکلات زیادی از جمله تغییر قیمتها مواجه است.
وی افزود: در روزهای اخیر قیمت شکر از ۶ هزار و ۷۰۰ تومان به ۱۱۵۰۰ تومان رسیده و همچنان روزانه یک هزار تومان بر نرخ خامه افزوده میشود.
رئیس اتحادیه قنادان کرمانشاه خاطرنشان کرد: قیمت هر کارتن تخم مرغ نیز از ۱۲۰ هزار تومان به ۲۵۰ هزار تومان افزایش یافته است.
ناصری خواستار افزایش قیمت شیرینی شد و گفت: این افزایش نرخ مواد اولیه در حالی است که قیمت شیرینی تغییری نداشته است.
وی افزود: فروش شیرینی از زمان شیوع کرونا ۳۵ درصد کاهش یافته است.
ناصری تصریح کرد: اگرچه نمیتوان بازار عید را پیشبینی کرد اما با توجه به شرایط کرونا برآورد می شود باز هم با کاهش فروش شیرینی مواجه شویم.
وی عنوان کرد: همچنین وعده های جبران خسارات برای واحدهای آسیبدیده از کرونا نیز محقق نشد و حتی به جای معافیت مالیاتی، مالیات ۱۵ درصد افزایش یافت.
ناصری تصریح کرد: با توجه به شرایط سخت اخذ تسهیلات ویژه واحدهای آسیب دیده از کرونا تعداد بسیار اندکی موفق به دریافت این تسهیلات شدند.
وی عنوان کرد: ۲۵۰ واحد آبمیوه بستنی، شیرینی فروشی و کارگاه در کرمانشاه فعال است.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه