اخبار داغ

ایران در سوگ خورشید؛

تشییع پیکر علامه حسن‌زاده آملی همزمان با اربعین حسینی/ پیکر علامه در روستای «ایرا» به‌خاک سپرده می‌شود

تشییع پیکر علامه حسن‌زاده آملی همزمان با اربعین حسینی/ پیکر علامه در روستای «ایرا» به‌خاک سپرده می‌شود
جلیل مرتضوی با اشاره به اینکه در پی درگذشت علامه حسن زاده آملی یک هفته عزای عمومی در آمل اعلام شد، گفت: پیکر مطهر علامه حسن‌زاده آملی پس از تشییع همزمان با اربعین حسینی بنا به وصیت علامه و اعلام رسمی خانواده ایشان، در زادگاهش روستای "ایرا" از توابع بخش لاریجان به خاک سپرده خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ؛ حجت الاسلام سید جلیل مرتضویی صبح امروز در جلسه ستاد ارتحال علامه حس زاده آملی که ساعاتی بعد از وفات این عالم فقید در فرمانداری این شهرستان برگزار شد گفت: مردم تشییع خودرویی نمی خواهند باید به مردم احترام بگذاریم و از انها بخواهیم که پروتکل ها را رعایت کنند.

وی با بیان اینکه شهر باید سیاه پوش شود، عنوان کرد: با نصب بنر، تلویزیون های شهری و.. شهر سیاه پوش شود و کلیه مساجد، حسینیه ها، تکایا و امام زاده های سطح شهرستان پخش قرآن و باز گذاشتن درب اماکن متبرکه، فضای شهرستان را دگرگون کنند.

وی از تعطیلی کل ادارات در روز سه شنبه خبر داد و اظهار کرد: ستاد ارتحال تهیه ماسک و شرایط لازم را برای گرفتن مراسم فراهم کند.

علیرضا شریعت فرماندار آمل نیز در ادامه خاطرنشان کرد: روز دوشنبه ساعت ۱۰ صبح مراسمی در میدان ۱۷ شهریور مراسم ارتحال برای این عالم گرانقدر برگزار می شود، اما مراسم تشییع و مکان تدفین در جلسه فردا تصمیم گیری خواهد شد.

وی تصیرح کرد: تمام تلویزیون های شهری و بنرها با محتوای این عالم فقید اختصاص داده شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,

پیکر مطهر علامه حسن‌زاده آملی بنا به وصیت علامه و اعلام رسمی خانواده ایشان، در زادگاهش روستای "ایرا" از توابع بخش لاریجان به خاک سپرده خواهد شد.

مراسم تشییع پیکر علامه حسن‌زاده آملی روز دوشنبه پنجم مهرماه مصادف با روز اربعین حسینی در میدان بزرگ ۱۷ شهریور آمل همراه با برگزاری مراسم زیارت عاشورا برگزار خواهد شد.

اینکه چه کسی بر پیکر این عالم فرزانه نماز خواهد خواند هنوز مشخص نشده است.

شب گذشته علامه حسن زاده آملی در بیمارستان امام رضا (ع) آمل به دلیل عارضه ریویی بستری شده بود، متاسفانه به ملکوت اعلی پیوست.

آیت الله حسن زاده آملی در سال 1307 در روستای ایرای لاریجان متولد شد و از استادانی چون محمد غروی، عزیز الله طبرسی، احمد اعتمادی و عبدالله اشراقی و ابوالقاسم رجایی و میرزا ابوالقاسم فرسیو و اساتید دیگر بهره برد و آغاز به تدریس کرد.

این عالم برجسته و شهره جهان اسلام علامه ذالفنون و علامه دهر بودند، در فقه، عرفان، ادبیان، علوم غریبه، ریاضی، هیئت و طب تبحر خاصی داشتند، منجم و مدرس حوزوی بودند.

به زبان های فرانسوی و عربی تسلط داشتند و تا کنون بیش از 190 اثر از ایشان به ثبت رسیده است.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه