هرمزگان رتبه نخست تولید و سطح زیرکشت انبه را در کشور دارد و مردمان دریا دل هرمزگانی از انبه های کال ترشی های خوشمزه ای را درست می کنند که طرفداران فراوانی را در داخل و خارج کشور دارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمز؛ انبه، به عنوان یکی از میوه های تابستانی شناخته می شود و در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری رشد می یابد، در کشورمان نیز این میوه خوشمزه در استان های سیستان و بلوچستان، هرمزگان و بوشهر کشت و برداشت می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز,این میوه گرمسیری به دلیل داشتن خواص فراوان و طعم بی نظیر آن به سلطان میوه ها شهرت دارد و طرفداران فراوانی را در سراسر جهان دارد.
,جنوبی ترین نقطه کشور با دارا بودن آب و هوای گرم و مرطوب یکی از خاستگاه های انبه به شمار می رود و باغات شرق هرمزگان مملو از درختان همیشه سبز انبه است.
,, ,
بازار فروش انبه های کال در هرمزگان گرم گرم است
, بازار فروش انبه های کال در هرمزگان گرم گرم است,گل دهی درخت انبه در هرمزگان از اواخر دی ماه بوده و فصل برداشت انبه نارس که از آن در تهیه ترشی، لواشک و سس استفاده می شود از اواخر فرودین ماه بوده و تا اوایل مرداد ماه که هسته های درون انبه به سفتی می رود ادامه دارد.
,این روزها بازار فروش انبه های کال در هرمزگان گرم گرم است و بانوان هنرمند و خوش ذوق هرمزگانی از این انبه های نارس انواع مختلف ترشی انبه را درست می کنند.
,انبه های کال که در این فصل دارای هسته ای نرم بوده برای درست کردن ترشی مناسب بوده و دریادلان هرمزگانی ترشی برای یک سال خود را در این فصل درست می کنند و ترشی انبه با دارا بودن طعم خاص و خوشمره آن توانسته پای ثابت سفره های هرمزگانی باشد.
,, ,
ترشی انبه پای ثابت سفره های هرمزگانی ها
, ترشی انبه پای ثابت سفره های هرمزگانی ها,فرنوش داوری، یکی از بانوان خوش ذوق و هنرمند هرمزگانی که ساکن شهرستان رودان بوده در گفتگو با خبرنگار ما با اشاره به اینکه هر ساله ترشی انبه را به صورت انبوه درست می کند، اظهار کرد: این روز ها از درون خانه ما بوی سرکه و انبه بلند است.
,این بانوی هنرمند هرمزگانی مطرح کرد: انبه خاصیت های فراوانی دارد و سیستم ایمنی بدن را قوی می کند و علاوه بر خواص دارویی آن طعم آن با دائقه ما مردمان جنوب کشور جور است و تازه خوری آن و درست کردن ترشی از این میوه از لذت بخش ترین کارهاست.
,, ,
ترشی انبه در سبد سوغاتی ها گردشگران و توریست ها
, ترشی انبه در سبد سوغاتی ها گردشگران و توریست ها,داوری با بیان اینکه ترشی انبه هرمزگان دوستداران فراوانی در سراسر کشور و حتی کشورهای حوزه خلیج فارس دارد، عنوان کرد: ترشی انبه به یکی از سوغاتی هایی هرمزگان تبدیل شده که هر توریست و گردشگری به هرمزگان بیاید سراغ این ترشی را می گیرد و به عنوان سوغاتی دل پذیر به شهر و دیار خود می برند.
,وی با اشاره به اینکه در فصل برداشت انبه کال چندین گونی از آن را برای تهیه ترشی خریداری می کند، گفت: دوستان فروانی از سراسر کشور دارم که ترشی های انبه مرا می پسندند و من هر ساله با استفاده از انبه کال، سیر، سرکه، زعفران، تمر، گشنیز و ادویه ترشی برای آنان ترشی می اندازم.
,این بانوی هنرمند هرمزگانی خاطر نشان کرد: انبه محلی هرمزگان علاوه بر اینکه کال آن خوشمزه بوده هنگامی که کامل می رسد و زرد رنگ می شود دارای طعمی فوق العاده هست که هر کس با یک بار خوردن آن عاشقش می شود.
,, ,
هرمزگان رتبه نخست تولید و سطح زیرکشت انبه را در کشور دارد
, هرمزگان رتبه نخست تولید و سطح زیرکشت انبه را در کشور دارد,مسعود گرگیج، مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان اظهار کرد: امسال ۲۹ هزار تن محصول انبه از باغهای استان برداشت شود که به علت بارندگی مناسب، ۱۰ درصد بیشتر از پارسال است.
,گرگیج گفت: ۷۰ درصد انبه هرمزگان به صورت نارس برداشت و در صنایع ترشی و شوری استفاده میشود.
,گرگیج با بیان اینکه برداشت انبه نارس تا نیمه خرداد ادامه دارد، گفت: مهمترین ارقام انبه در استان آل مهتری، کلک سرخ و هلیلی است.
,وی خاطر نشان کرد: هرمزگان رتبه نخست تولید و سطح زیرکشت انبه را در کشور دارد.
,بازار داغ صادرات ترشی انبه به کشورهای حوزه خلیج فارس
, بازار داغ صادرات ترشی انبه به کشورهای حوزه خلیج فارس,مجید کمالی، معاون مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: هفت واحد صنایع تبدیلیِ تولید ترشی و شوری، با ظرفیت ۹ هزار تن در استان فعال است.
,کمالی مطرح کرد: در هر واحد ده نوع ترشی انبه تولید میشود که علاوه بر مصرف داخل، به کشورهای حوزه خلیج فارس نیز صادر میشود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه