پزشکیان در واکنش به سخنان ظریف درباره پولشویی:
نباید حرفهایی را مطرح کنیم که دشمنان بهانه بگیرند/ دشمن دنبال «آتو» است
نایبرئیس اول مجلس گفت: ما نباید حرفهایی را مطرح کنیم که دشمنان بهانه بگیرند اما اینکه عدهای هم میخواهند بگویند ما خیلی پاک هستیم، اینطور نیست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛مسعود پزشکیان نماینده مردم تبریز و نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با فارس، درباره اظهارات اخیر محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه در خصوص پولشویی اظهار داشت: بنده حرفهای آقای ظریف را نشنیدهام.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی افزود: کلیات قضیه این است که یکسری واقعیات در کشور وجود دارد و دشمنان میخواهند از ما آتو بگیرند.
,
نایب رئیس اول مجلس همچنین عنوان کرد: به هر حال ما نباید حرفهایی را مطرح کنیم که دشمنان بهانه بگیرند اما اینکه عدهای هم میخواهند بگویند ما خیلی پاک هستیم که اینطور نیست.
,
پزشکیان در ادامه در پاسخ به خبرنگار فارس مبنی بر اینکه اگر مواردی مبنی بر پولشویی در کشور وجود دارد باید مستندات و مدارک آن به قوه قضائیه ارائه شود،گفت: به هر حال به عنوان مثال تمام مؤسسات مالی اعتباری که پولها را برداشتند و مردم هم در خیابان اعتراض کردند تا کنون محاکمه کردهاند؟ پولها کجا رفته است؟ خب اینها را محاکمه کنند چند سال است که خردهگذاران و مردم معترض در خیابان هستند.
,
وی افزود: در حال حاضر اگر این هیأت سه نفره هم نبود باز هم مردم در خیابانها بودند و مشابه این موارد هم وجود دارد یعنی این حرفها فقط خرج سیاسی دارد.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه