فرماندار شهرستان اردل:
سنگ بنای تحولات از آموزش و پرورش کلید میخورد
محمود کیانی فرماندار شهرستان اردل گفت: انتظار از جامعه فرهنگی این است که به یاری آموزش و پرورش بشتابند چرا که سنگ بنای تحولات باید این نهاد باشد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانبین نیوز؛ محمود کیانی فرماندار شهرستان اردل امروز در مراسم تکریم و معارفه مدیرآموزش و پرورش شهرستان اردل گفت: زیر بنای توسعه در هر زمینه ای آموزش و پرورش است و نقش این نهاد در همه امور محسوس و غیرقابل انکار است لذا باید از ظرفیت این نهاد برای توسعه شهرستان بهره ببریم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,کیانی ضمن تقدیر از محمد رئیسی مدیر سابق آموزش و پروش شهرستان اردل و تبریک به عین الله نصیری مدیر جدید آموزش و پرورش شهرستان گفت: مدیر جدید که معرفی شدند در مدیریتهای که قبلا داشتند سابقه خوبی دارند که امیدواریم با فعالیت و تلاش مشکلات آموزش و پرورش را پی گیری کنند و انتظار از جامعه فرهنگی این است که به یاری وی بشتابند چرا که سنگ بنای تحولات باید آموزش و پرورش باشد.
,
در پایان این مراسم، از زحمات دلسوزانه محمد رئیسی تقدیر شد و با قرائت حکم، عین الله نصیری رسما سکان هدایت تعلیم و تربیت آموزش و پرورش شهرستان اردل را به دست گرفت.
,
انتهای پیام/
, /]
ارسال دیدگاه