اخبار داغ

کدخدایی:

هفته آینده نتیجه نهایی بررسی انتخابات مجلس از سوی شورای نگهبان اعلام می شود

هفته آینده نتیجه نهایی بررسی انتخابات مجلس از سوی شورای نگهبان اعلام می شود
سخنگوی شورای نگهبان از اعلام نتیجه نهایی بررسی انتخابات یازدهمین دوره مجلس از سوی این شورا در هفته آینده خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان با اشاره به آخرین اخبار از بررسی انتخابات یازدهمین دوره مجلس در حوزه‌های انتخابیه، گفت: تاکنون وضعیت انتخابات در 204 حوزه انتخابیه مشخص شده نتیجه بررسی‌ها در 4 حوزه انتخابیه دیگر نیز اعلام خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی با بیان اینکه دو حوزه انتخابیه نیاز به اعزام بازرس داشت، اظهار داشت: در این دو حوزه انتخابیه قبلا بازرس اعزام شده بود، اما گزارش‌ها کامل نبود و دوباره بازرس اعزام شده است.

,

سخنگوی شورای نگهبان حوزه‌های انتخابیه "بندرعباس"، "صومعه‌سرا"، "جهرم" و "نور و محمودآباد" را جزو حوزه‌های انتخابیه‌ای دانست که هنوز تعیین تکلیف نشده‌اند،گفت: نتیجه بررسی گزارش‌ها در این چهار حوزه انتخابیه نیز هنوز تکمیل نشده و مشخص خواهد شد.

,

کدخدایی با تأکید بر اینکه هفته آینده نتیجه نهایی بررسی انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از سوی شورای نگهبان اعلام خواهد شد، گفت: به سه حوزه انتخابیه مجلس بازرس اعزام شد که از این سه حوزه، دو حوزه مجدد بازرس اعزام شد و چون در وضعیت بیماری کرونا قرار داریم، گزارش‌ها به سختی به شورای نگهبان واصل شد که در نهایت، هفته آینده نتایج این گزارش‌ها اعلام می‌شود.

,

سخنگوی شورای نگهبان در پایان خاطرنشان کرد: بازرسی‌ها انجام و واصل شده و هفته آینده نتیجه بررسی‌‌ها اعلام می‌شود.

,

منبع: تسنیم

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه