ایزدخواه:

وزارت بازرگانی در هیچ کشوری از بخش تولید جدا نیست/ تلاش شائبه‌دار وکیل الدوله ها برای تصویب این طرح+فیلم

وزارت بازرگانی در هیچ کشوری از بخش تولید جدا نیست/ تلاش شائبه‌دار وکیل الدوله ها برای تصویب این طرح+فیلم
طرح تشکیل وزارت بازرگانی بعد از بازگشت از شورای نگهبان دوباره در دستور کار مجلس قرار گرفته است و دولت آخرین تلاش های خود را برای تشکیل این وزارت خانه به کار بسته است.
[

به گزارش خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ طرح تشکیل وزارت بازرگانی بعد از بازگشت از شورای نگهبان دوباره در دستور کار مجلس قرار گرفته است و دولت آخرین تلاش های خود را برای تشکیل این وزارت خانه به کار بسته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

مهر ماه گذشته بعد از چندین بار رد شدن لایحه دولت مبنی بر تشکیل وزارت بازرگانی، طرح تشکیل این وزارت خانه مجددا توسط نمایندگان مطرح و با پیگیری های مستمر معاون پارلمانی رئیس جمهور تصویب شد اما در نهایت شورای نگهبان به خاطر مغایرت این طرح با اصول 85 و 133 قانون اساسی آن را رد کرد. اصل 85 قانون اساسی به ایجاد بار مالی و مشخص نبودن منابع آن برای دولت حکایت دارد.

,

در حالی که کمتر از چند هفته به پایان عمر مجلس دهم زمان باقی مانده است اما یکباره بررسی مجدد این طرح شائبه های زیادی به وجود آورده است.

,

در همین راستا روح الله ایزدخواه منتخب مردم تهران در مجلس یازدهم توضیحاتی ارائه کرد.

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه