کارشناس مسائل بین الملل در گفت‌وگو با دانا:

وزارت خارجه مطالبه‌گری کارآمدی داشته باشد/ چانه‌زنی باید منجر به پاسخگویی کره جنوبی شود

وزارت خارجه مطالبه‌گری کارآمدی داشته باشد/ چانه‌زنی باید منجر به پاسخگویی کره جنوبی شود
محسن جلیلوند به رفتار وقیحانه کره جنوبی در عدم پرداخت بدهی‌های خود به ایران اشاره کرد و گفت: وزارت خارجه باید مطالبه گری کارآمدی داشته باشد که منجر به جواب گویی کره جنوبی باشد و پول ها بازگردد.
[

محسن جلیلوند» کارشناس مسائل بین الملل در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ضمن اشاره به موضوع پول های بلوکه شده ایران توسط کره جنوبی اظهار داشت: وزارت خارجه باید در وهله اول از طریق ظرفیت دیپلماسی و مذاکره تلاش کند تا ضمن استیفای حقوق ملت این پول‌ها را به کشور بازگردد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی با بیان اینکه کره جنوبی تحریم‌های آمریکا را بهانه‌ای برای عدم پرداخت بدهی خود به ایران می‌داند، افزود: وزارت خارجه باید تلاش بیشتری برای اخذ پول های ایران بکند.

,

این کارشناس مسائل بین الملل بیان داشت: وزارت خارجه باید مطالبه‌گری کارآمدی از کره جنوبی داشته که منجر به پاسخ‌گویی این کشور باشد تا پول‌های بلوکه شده ایران بازگردد.

,

جلیلوند در پایان گفت:  وزارت خارجه باید چانه زنی خود را آغاز کند، البته این چانه زنی ها آغاز شده است. دستگاه دیپلماسی در واقع باید در بده بستانی که با کره جنوبی دارد، وارد چانه زنی شود و پول ها را بازگرداند.

,

انتهای پیام/

,

 

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه