نماینده مجلس سنای آمریکا عنوان کرد
فشار تازه روی ترامپ برای اتمام پنهانکاری درباره ترور سردار سلیمانی
یک نماینده مجلس سنای آمریکا از دولت این کشور خواسته به سیاست پنهانکاری درباره ترور فرمانده شهید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پاپان دهد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یک نماینده مجلس سنای آمریکا دولت «دونالد ترامپ»، رئیسجمهور آمریکا را برای پایان دادن به پنهانکاری درباره ترور سردار «قاسم سلیمانی»، فرمانده شهید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تحت فشار قرار داده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,به گزارش المانیتور، «کریس مورفی»، عضو ارشد دموکرات در کمیته فرعی خاورمیانه در مجلس سنا در تلاش است دولت ترامپ را مجاب کند توجیه قانونی خود برای حمله به سردار سلیمانی در ماه ژانویه را از حالت ردهبندی خارج کند.
طبق این گزارش، مورفی درخواست خودش در این خصوص را تقدیم کمیتهای در دولت فدرال کرده که مسئولیت بررسی درخواستها برای انتشار علنی اسناد به عهده آنها است.
به گزارش المانیتور، «کریس مورفی»، عضو ارشد دموکرات در کمیته فرعی خاورمیانه در مجلس سنا در تلاش است دولت ترامپ را مجاب کند توجیه قانونی خود برای حمله به سردار سلیمانی در ماه ژانویه را از حالت ردهبندی خارج کند.
,طبق این گزارش، مورفی درخواست خودش در این خصوص را تقدیم کمیتهای در دولت فدرال کرده که مسئولیت بررسی درخواستها برای انتشار علنی اسناد به عهده آنها است.
,منبع: فارس
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه