همگام با پویش "به وقت روشنایی" با ۱۵ دقیقه خاموش کردن کولر
اگر هر کدام از ما تنها به مدت ۱۵ دقیقه در روز در پویش #به_وقت_روشنایی یک کولر را تنها به مدت ۱۵ دقیقه خاموش کنیم برابر با بودجه وزارت آموزش و پرورش صرفه جویی خواهیم کرد[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ متوسط ظرفیت هر کولر ۲ کیلووات و هزینه سرمایه گذاری یک کیلووات نیروگاه برابر با ۱۰میلیون تومان است؛ یعنی برای هر کولر روشن باید به اندازه ۲۰ میلیون تومان در شبکه سرمایه گذاری کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
پیک بار شبکه از ساعت ۱۲ تا ۱۶ اتفاق می افتد؛ یعنی روزی ۴ ساعت! در کل تابستان، مجموع ساعت پیک کمتر از ۳۰۰ ساعت بوده و برای این ۳۰۰ ساعت باید حداقل ۵۰۰۰ مگاوات نیروگاه احداث کرد که فقط قرار است در همین ۳۰۰ ساعت کار کنند.
,
هزینه احداث ۵۰۰۰ مگاوات نیروگاه حداقل برابر با ۵۰ هزار میلیارد تومان است.
,
حالا اگر هر کدام از ما تنها به مدت ۱۵ دقیقه در روز در پویش #به_وقت_روشنایی یک کولر را تنها به مدت ۱۵ دقیقه خاموش کنیم، یعنی ۱۰ میلیون تومان از این هزینه ها کم کردیم و اگر یک میلیون نفر شرکت کنیم، یعنی ۱۰ هزار میلیارد تومان صرفه جویی کردیم.
,
مشارک ۵ میلیون نفر یعنی صرفه جویی به اندازه کل مصرف تهران. یعنی صرفه جویی ۵۰ هزار میلیارد تومانی؛ بودجه کل آموزش و پرورش در سال ۹۸ ، ۵۶ هزار میلیارد تومان بود که تقریبا برابر با صرفه جویی به اندازه کل بودجه عمرانی کشور خواهد بود.
,
انتهای پیام /
]
ارسال دیدگاه