معاون فرهنگی بنیاد شهید زاهدان عنوان کرد؛

آزادگان؛ سرمایه‌های انقلاب/سیستان و بلوچستان ۵۱۱ آزاده سرافراز دارد

آزادگان؛ سرمایه‌های انقلاب/سیستان و بلوچستان ۵۱۱ آزاده سرافراز دارد
موسی عرب گفت: استان سیستان و بلوچستان ۵۱۱آزاده سرافراز دارد که ۳۳۰ آزاده از شهرستان زاهدان هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ موسی عرب معاون فرهنگی و پژوهشی بنیاد شهید وامور ایثارگران شهرستان زاهدان در گفت و گو با عصرهامون، بیان کرد: آزادگان درس آزادگی را از امام حسین (ع) آموختند و سختی‌ها نتوانست خللی در روحیه آنها ایجاد کند.

و ی افزود:آزادگان از روحیه بالای ایمانی برخوردار بودند و عشق به اسلام و انقلاب و عشق به امام و معنویت عاملی بود تا مقابل شکنجه‌های جسمی و روحی دشمن استقامت کنند.

وی خاطرنشان کرد: سالروز ورود آزادگان در 26 مرداد ماه سال 1369 را یکی از اتفاقات مهم و برگ زرین تاریخ انقلاب شکوهمند اسلامی است، آزادگان سرمایه ‌های این انقلاب هستند که علاوه بر دفاع از خاک کشور در دوران اسارت از آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب و شهدا دفاع کردند.

عرب عنوان کرد: آزادگان علاوه بر دفاع از خاک کشور، در دوران اسارت از آرمان‌ ها و ارزش‌های انقلاب و شهدا دفاع کردند استان سیستان و بلوچستان ۵۱۱آزاده سرافراز دارد که ۳۳۰ آزاده از شهرستان زاهدان هستند.

عرب تاکید کرد: برنامه های مختلفی برای سالروز ورود آزادگان به کشور پیش بینی شده که تجلیل از آزادگان شاغل و بازنشسته توسط دستگاه های دولتی،تجلیل از آزادگانی که در کمک به هموطنان در مقاطع بحرانی مانند وقوع سیل فعال هستند و دلجویی از خانواده آزادگانی که براثر بیماری کرونا جان خود را از دست داده اند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه