دفتر لیگ آزادگان به پایان رسید؛
صعود آلومینیوم به لیگ برتر تنها با اختلاف یک گل/ سپیدرود و شهرداری به لیگ دو میروند
هفته پایانی رقابتهای لیگ دسته یک فوتبال ایران با پیروزی آلومینیوم اراک مقابل داماش و صعود این تیم بهعنوان دومین تیم حاضر در لیگ بیستم پس از تیم مس رفسنجان همراه بود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ لیگ دسته یک فوتبال ایران با برگزاری دیدارهای هفته سی و چهارم این رقابتها به صورت همزمان به پایان رسید. در مهمترین دیدارهای این هفته آلومینیوم اراک موفق شد با نتیجه یک بر صفر و با گل ابوالفضل عکاشه داماش گیلان را شکست دهد و با 63 امتیاز و تفاضل گل بهتر نسبت به مس کرمان در جایگاه دوم قرار گیرد تا به لیگ برتر صعود کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,مس کرمان هم با سه گل توسط میثم تهیدست و شروین بزرگ در خانه علم و ادب تبریز به پیروزی رسید اما نتوانست به خاطر تفاضل گل کمتر نسبت به آلومینیوم اراک، دومین تیم کرمانی لیگ بیستم لقب بگیرد و به لیگ برتر صعود کند.
,در دیگر دیدار مهم این هفته سپیدرود با یک گل مغلوب فجر سپاسی شد و با 30 امتیاز در رده هفدهم قرار گرفت و به لیگ دسته دو سقوط کرد. نیروی زمینی هم با تساوی بدون گل مقابل گلریحان با 33 امتیاز در رده شانزدهم قرار گرفت و نتوانست از تساوی بدون گل ملوان مقابل قشقایی استفاده کند تا این تیم هم به لیگ دسته دو سقوط کند.
,

با این اوصاف مس رفسنجان و آلومینیوم اراک به لیگ برتر صعود کردند و علم و ادب تبریز، سپیدرود رشت و نیروی زمینی به لیگ دسته دو سقوط کردند. رایکا بابل، ملوان بندر انزلی و نیروی زمینی سایر تیم های در معرض خطر سقوط به لیگ دسته دو بودند که با توجه به نتایج امشب که با تساوی نیروی زمینی همراه بود سبب شد تا این تیم به عنوان سومین تیم به لیگ دسته دوم سقوط کند.
,
, ,
,
,
در دیدارهای دیگر این هفته مس رفسنجان صدرنشین مقابل بادران به تساوی یک، یک رسید، هوادار با دو گل خوشه طلایی را شکست داد و رایکا هم با دو گل از سد آرمان گهر عبور کرد. دیدار استقلال خوزستان و نود ارومیه هم به صورت عجیبی به بهانه تشریفاتی بودن و سفر نکردن کاروان نود ارومیه به اهواز لغو شد.
,,
انتهای پیام
]
ارسال دیدگاه