تولیت بیت "سادات خوشرو" خبر داد؛
امسال پذیرای عزاداران حسینی نیستیم/ پخش مراسم "بیت سادات خوشرو" از طریق فضای مجازی
حجت الاسلام خوشرو گفت: علیرغم میل باطنی امسال به دلیل جلوگیری از شیوع ویروس کرونا مجلس به صورت مجازی برگزار خواهد شد و از پذیرفتن حضوری عاشقان سیدالشهدا (ع) معذوریم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه آرمان؛ حجت الاسلام والمسلمین سید محمد خوشرو تولیت بیت سادات خوشرو صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: روضه 100 ساله که خشت و گل آن سرشته شده است از عنایات حضرت سید الشهدا (ع) به خاندان خوشرو بوده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه آرمان,

, وی گفت: بنیانگذار این روضه سید حسین خوشرو بود مردی که در آن زمان نه اهل فن بود و نه اهل سخن فقط اهل نوکری حسین (ع) را داشت.
,تولیت بیت سادات خوشرو ادامه داد: سید خوشرو شغلی نداشت و این روضه را از طریق نذورات مردمی اداره می کرد، او این مکان را یک میعادگاهی برای مردم فراهم کرد.
,حجت الاسلام خوشرو افزود: این روضه خوانی و برپا کردن خیمه ابا عبدالله الحسین (ع) از سال 1402 تا هم اکنون 1399 همچنان توسط نوادگان و نتجه گان مرحوم سید حسین خوشرو ادامه دارد.
,وی بیان کرد: اگر از اخلاص و کمیت این محل و روضه بخواهم سخنی به میان بیاورم باید آن را از زبان مردم شنید، بعد از فوت سید حسین خوشرو فرزند ارشد پسری وی سید محمد خوشرو ادامه دهنده راه پدر بزرگ شد، سید محمد بعد از ازدواج محل روضه را از منزل پدر بزرگ به منزل فعلی خود نقل مکان داد.
,تولیت بیت سادات خوشرو تصریح کرد: سید محمد یک قدم پیشرو تر از پدربزرگ بوده است، به تدریج که روضه توسعه پیدا کرد، جمعیت زیادی از مردم در ماه مبارک رمضان در این محل جمع می شدند و به دلیل کمی جا پدربزرگم تصمیم می گیرد تا زمین های اطراف را خریداری کند.
,حجت الاسلام خوشرو با بیان اینکه بانی به دور از هر گونه گرایش حزبی و مذهبی به مجالس روضه ابا عبدالله (ع) می پرداخت، عنوان کرد: این مراسم آنقدر با عظمت و با شکوه بود که حتی رضا خان نتوانسته بود این روضه را به تعطیلی بکشاند.
,وی با اشاره به اینکه محبوبیت این شخص بین عام و خاص زبانزد بود، اذعان کرد: در شهریور 88 که محمدآقا به رحمت خدا رفت ادامه دهنده این محفل فرزندان وی شدند که تا به امسال همان شیوه سید محمد خوشرو را ادامه می دهند.
,تولیت بیت سادات خوشرو گفت: برگزاری مراسم روضه امسال نسبت به سال های گذشته به دلیل شیوع گسترده بیماری منحوس کرونا طور دیگری برگزار خواهد شد.
,حجت الاسلام خوشرو خاطرنشان کرد: هر ساله مجلس روضه این محل با جمعیتی با بالغ بر 3 هزار محب اهل بیت (ع) برگزار می شد که مدیریت سخت ولی منظمی داشت و گاهی اوقات جمعیت تا 5 هزار نفر نیر می رسید.
,وی با بیان اینکه درصد این جمعیت را اشخاص مسن تشکیل می دادند، اذعان کرد: گاهی اوقات آنقدر جمعیت زیاد بود که فرش کم می آمد.
,تولیت بیت سادات خوشرو افزود: به دلایل شرایط خاص کرونایی از ماه مبارک در این اندیشه بودیم که مراسم امسال را چگونه برگزار کنیم که این محفل 100 ساله تعطیل نشود، ماسک و دستکش یک بار مصرف جهت رعایت پروتکل های بهداشتی تهیه کردیم اما با این همه متوجه شدیم که اگر این مراسم برگزار شود ازدحام جمعیت نیز بیشتر خواهد شد به همین دلیل تصمیم بر آن شد تا مراسم را بدون حضور مردم برگزار کنیم.
,حجت الاسلام خوشرو ادامه داد: هدف تنها تضمین سلامتی مردم بود و این امر باعث شد تا از دانشگاه علوم پزشکی تقدیر داشته باشیم به دلیل نیز حضور جمعیت خود باعث شیوع بیشتر ویروس خواهد شد.
,وی گفت: درست است که مجلس امام حسین (ع) مجلس درمان و شفا است اما این دلیل نمی شود که زیر همه اعتقاداتمان بزنیم.
,تولیت بیت سادات خوشرو بیان کرد: بنابراین سخنرانی و زیارت عاشورا از طریق کانال های اینتری همچون واتساپ و اینستاگرام به سمع و نظر مردم خواهید رسید.
,حجت الاسلام خوشرو ادامه داد: علیرغم میل باطنی مجلس به صورت مجازی برگزار خواهد شد و از پذیرفتن حضوری عاشقان سیدالشهدا (ع) معذوریم.
,وی به ساعات برگزاری مراسم اشاره کرد و گفت : مراسم با قرائت نماز صبح و پس از آن در ساعت 5 و نیم زیارت عاشورا و سپس سخنرانی تا ساعت 7 و نیم صبح ادامه خواهد داشت.
,تولیت بیت سادات خوشرو تصریح کرد: مردم خیالشان راحت باشد که نذوراتی که به صورت قند و چای بوده برای سال آینده نگهداری می شود و نذورات نقدینگی نیز به بصورت پس ازنداز برای سال اینده خواهد بود.
,حجت الاسلام خوشرو در پایان تاکید کرد: کلیه عاشقان ابا عبدالله (ع) امسال به دلیل جلوگیری از شیوع ویروس کرونا می توانند محافل روضه خوانی و زیارت عاشورا را از طریق واتساپ، تلگرام و اینستاگرام به آدرس aashoora @ دنبال کنند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه