با اعلام منابع آگاه؛

کریم روی نیمکت تیم ملی نخواهد نشست/ دستمزد 2 میلیاردی باقری مانع از همکاری او با اسکوچیچ شد

کریم روی نیمکت تیم ملی نخواهد نشست/ دستمزد 2 میلیاردی باقری مانع از همکاری او با اسکوچیچ شد
حضور کریم باقری در اردوی آتی تیم ملی لغو شده و اسکوچیچ به همراه وحید هاشمیان و دستیاران خارجی کار در تیم ملی را از سر خواهد گرفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پس از کش‌وقوس‌های بسیار و درخواست‌ها و جلسات مکرر، فدراسیون فوتبال به این نتیجه رسید که شروع همکاری با کریم باقری به‌عنوان دستیار دراگان اسکوچیچ و مربی ایرانی ملی‌پوشان عملاً غیرممکن است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 اصلی‌ترین مشکل فدراسیون بی‌پول فوتبال ایران، ماجرای حساب خالی و دستمزد بالای آقا کریم است که مانع از این اتفاق روی نیمکت تیم ملی شد. باشگاه پرسپولیس اکنون رقمی نزدیک به 2 میلیارد تومان به این مربی دستمزد می‌دهد و قاعدتاًاگر فدراسیون فوتبال بخواهد کریم را به‌خدمت بگیرد، بایستی حداقل چنین عددی را برای وی در نظر بگیرد که این مسئله هم در تاریخ فوتبال ایران بی‌سابقه است و هم با رقم حساب مالی فدراسیون سندیت ندارد.

,

از آن‌جایی که لااقل پرداختی‌ها در باشگاه پرسپولیس به‌موقع‌تر و بهتر است و از حساب و کتابی هرچند بدوی برخوردار است، باقری با ارائه پیشنهاد کار توامان در باشگاه پرسپولیس و تیم ملی می‌خواست تا هم حسن نیت خود را ثابت کند و هم از بعد مالی دچار مشکل نشود که این پیشنهاد توسط هیئت‌رئیسه فدراسیون مورد قبول واقع نشد و شماره 6 سابق سرخ‌ها فعلاً به‌عنوان دستیار یحیی به کارش در باشگاه قرمزپوش تهرانی ادامه می‌دهد.

,

فدراسیون فوتبال پس از کشمکش‌های بسیار بالاخره به این نتیجه رسید که عطای همکاری با باقری را به لقایش ببخشد تا به پرداخت دستمزد سنگین این سرمربی هم دچار نشود.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه