اخبار داغ

برگزاری مجمع سالیانه فدراسیون بسکتبال/ طباطبایی: کسب سهمیه توکیو شیرین و سخت بود

برگزاری مجمع سالیانه فدراسیون بسکتبال/ طباطبایی: کسب سهمیه توکیو شیرین و سخت بود
مجمع سالیانه فدراسیون بسکتبال برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجمع سالیانه فدراسیون بسکتبال صبح امروز با حضور مهدی علی‌نژاد معاون وزیر ورزش، کیکاووس سعیدی دبیر کمیته ملی المپیک و رامین طباطبایی رئیس فدراسیون بسکتبال برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

رامین طباطبایی در ابتدای سخنان خود به گزارشی از عملکرد فدراسیون در سال 1398 پرداخت.

,

وی گفت: کسب سهمیه المپیک توکیو از سال‌های قبل، شیرین‌تر و سخت‌تر بود. امیدوارم در المپیک به جمع 8 تیم برتر راه پیدا کنیم. در بسکتبال 3نفره، بانوان هم عملکرد بسیار خوبی داشتیم. تیم نفت آبادان هم به مدال برنز آسیا رسید. افتخارات ما با زیرساخت‌های ما متناسب نیست. ما از سال 1353 تنها یک سالن بسکتبال در اختیار داریم. تلاش‌های ما برای در اختیار گرفتن سالن افراسیابی هم تا کنون سودی نداشته است. خوشبختانه در اختیار گرفتن یک قطعه زمین 2000متری کنار سالن آزادی و ساخت یک آکادمی مجهز، می‌تواند بار سالن آزادی را تا حد زیادی کاهش دهد.

,

طباطبایی ادامه داد: ما تقاضا کردیم که لیگ بسکتبال به‌صورت متمرکز و بدون تماشاگر برگزار شود که منتظر تصمیم ستاد مبارزه با کرونا در ورزش هستیم. جذب اسپانسرهای قوی نیز برنامه بعدی ما بود که البته در یک مورد با تحریم مواجه شدیم و شرکت TCL که حامی رسمی فدراسیون جهانی هم هست، نتوانست به ایران بیاید.

,

رئیس فدراسیون بسکتبال گفت: برگزاری 3 تورنمنت پرتغال، روسیه و یونان برای ما بسیار مهم بود و تأثیر زیادی روی آماده‌سازی تیم ملی داشت.

,

وی در مورد میزبانی ایران از عربستان تصریح کرد: ما طبق تقویم، آذر ماه باید پذیرای تیم ملی عربستان در مقدماتی کاپ آسیا باشیم و به کنفدراسیون بسکتبال آسیا هم اعلام کردیم که آماده این میزبانی هستیم. کنفدراسیون بسکتبال آسیا هنوز به ما پاسخی نداده است.

,

گزارش سالانه رئیس فدراسیون با رأی اکثریت آرا تصویب شد و گزارش سالانه خزانه‌دار و  حسابرس مستقل فدراسیون هم پس از اینکه با سؤالاتی از سوی علی‌نژاد مواجه شد، مورد تصویب اعضا قرار گرفت.

,

 

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه