مدیرکل میراث فرهنگی سیستان و بلوچستان مطرح کرد؛

توسعه زیر ساخت های گردشگری از دستاوردهای انقلاب اسلامی/ ثبت شهرها و روستاهای ملی و جهانی مهر تاییدی بر رونق صنایع دستی است

توسعه زیر ساخت های گردشگری از دستاوردهای انقلاب اسلامی/ ثبت شهرها و روستاهای ملی و جهانی مهر تاییدی بر رونق صنایع دستی است
علیرضا جلالزایی گفت: یکی از مهم ترین دستاوردهای انقلاب اسلامی ایجاد زیرساخت ها به ویژه در حوزه گردشگری بوده که تغییر و تحول زیادی به همراه داشته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا جلالزایی، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون بیان کرد: یکی از مهم ترین دستاوردهای انقلاب اسلامی برای این اداره کل ایجاد زیرساخت ها به ویژه در حوزه گردشگری بوده که تغییر و تحول زیادی به همراه داشته است.

وی ادامه داد: ثبت شهرها و روستاها در مقیاس ملی و جهانی از مهم ترین دستاوردها در میراث فرهنگی بوده و قلعه های زیادی تحت عنوان خانه های میراثی و ثبتی مرمت و بهره برداری شده است.

این مقام مسئول اظهار کرد: حضور سرمایه گذاران در سه بخش میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نیز در این سال ها افزایش داشته است و توانستند خود را با شرایط روز جوامع به ویژه مردم محلی وفق دهند و دستاوردهای جدیدی را به نظام مقدس اضافه کنند.

وی گفت: بعد از پیروزی نظام جمهوری اسلامی خیلی از عملکردهای صنایع دستی به سمتی پیش رفته است که بتواند بازارهای هدف خاصی را شناسایی و بر مبنای آن ها جای خود را در بازارهای داخلی و خارجی باز کند و صنایع دستی ما به عنوان صنایع دستی فاخر معرفی شود.

ثبت روستاها و شهرهای ملی و جهانی

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان تصریح کرد: شهرهای جهانی و ملی صنایع دستی را شناسایی و ثبت کردیم و بر مبنای این ثبت کارکردهای صنایع دستی بیشتر از قبل نشان داده شده است.

جلالزایی تصریح کرد: برگزاری دوره های آموزش صنایع دستی و شناسایی صنعتگران و به روز شدن اطلاعات و هنرهای آن ها برای عرضه بهتر محصولات به بازار از دیگر دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی است که سبب بهبود معیشت صنعتگران شده است.

وی عنوان کرد: کلاس هایی در قالب طرح مهارت آموزی شکل گرفته و دانش استفاده صنعتگران از ابزارآلات بالا رفته است تا صنایع دستی تولیدی به شکل مطلوب در اختیار خریداران قرار گیرد.

این مقام مسئول گفت: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی برای اولین بار در 2 سال گذشته توانستیم روز جهانی جهانگردی را که پیش از این در تهران برگزار می شد، با حضور تعداد زیادی از مسئولان کشوری در زاهدان برگزار کردیم.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان تصریح کرد: اتفاقات خوبی در زمینه معرفی ظرفیت های گردشگری سیستان و بلوچستان رخ داد که توانست گردشگری استان را بیش از هر چیز به نگاه توسعه محور معطوف کند که همراه با توسعه پایدار گردشگری می تواند سرانه های خالص و ناخاص را تغییر دهد و توان ما را به خارج از کشور عرضه کند.

گردشگری؛ دومین صنعت

جلالزایی گفت: امروز صنعت دوم ما گردشگری است و توانسته جای خود را باز کند و همه کسانی که در عرصه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ورود می کنند می توانند از این مسیر ارتزاق داشته باشند و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران توانسته است دستاوردهای خوب و مفیدی را در این زمینه ارائه دهد.

وی بیان کرد: در هر بخش، روستا و دهیاری ها اهداف گردشگری ما در آن جا متمرکز شده است، روستاهای هدف گردشگری و زیرساخت هایی شکل گرفته که مردم از آن ها استفاده می کنند و کارکردهای زیادی هم دارد.

این مقام مسئول تصریح کرد: واگذاری آثاری که مربوط به حوزه میراث فرهنگی بوده به جامعه محلی یکی دیگر از اقدامات انجام شده است، جوامع محلی هم بر آن اساس کارکردهایی را دارند و با همان ویژگی ها در بازارهای داخلی و خارجی حضور می یابند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان گفت: در بحث صنایع دستی نیز حضور صنعتگران در نمایشگاه های مختلف یکی از دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران است و می توان ظرفیت های توانمندسازی شده صنایع دستی در بازارهای مختلف استفاده کرد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,
,
,
,
,
,
,
,
, ثبت روستاها و شهرهای ملی و جهانی, ثبت روستاها و شهرهای ملی و جهانی,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, گردشگری؛ دومین صنعت, گردشگری؛ دومین صنعت,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه