اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی ویژه ماه مبارک رمضان در اسلام آبادغرب+ تصاویر

اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی ویژه ماه مبارک رمضان در اسلام آبادغرب+ تصاویر
طرح ارتقای امنیت اجتماعی ویژه ماه مبارک رمضان در اسلام آبادغرب به اجرا درآمد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اسلام آبادخبر، طرح ارتقای امنیت اجتماعی ویژه ماه مبارک رمضان با حضور میدانی فرمانده انتظامی اسلام آبادغرب در معیت دادستان عمومی و انقلاب شهرستان  و تیم های تخصصی پلیس اسلام آبادغرب به اجرا در آمد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اسلام آبادخبر,

سید سجاد ملایری دادستان عمومی و انقلاب شهرستان اسلام آبادغرب گفت: در راستای افزایش احساس امنیت عمومی، طرح ارتقای امنیت اجتماعی با محوریت پاکسازی مناطق آلوده و جرم خیز با بهره گیری حداکثری از توان انتظامی و عملیاتی در این شهرستان اجرا شد.

,

وی هدف از انجام این طرح را میزان اعتماد مردم به پلیس و بازتاب آن در جامعه، کاهش جرایم، افزایش رضایت از پلیس، افزایش مشارکت مردمی، افزایش اقتدار پلیس، افزایش احساس امنیت، قانون پذیری مردم دانست و از اجرای منظم این طرح بصورت هفتگی خبر داد.

,

 محمدرضا یاری فرمانده انتظامی شهرستان اسلام آبادغرب ضمن قدردانی از همکاری خوب مردم با پلیس در اجرای طرح های مختلف انتظامی، از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه جرائم و ناهنجاری های اجتماعی در شهرستان، از طریق تلفن ۱۱۰ موارد را به پلیس اطلاع دهند تا در کمترین زمان ممکن نسبت به شناسایی جرم و دستگیری مجرمین متخلفین اقدام شود.

,

 

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه