اخبار داغ

سردار رحیمی خبر داد؛

آغاز واکسیناسیون پلیس در تهران/ فرماندهان واکسن دریافت نکردند

آغاز واکسیناسیون پلیس در تهران/ فرماندهان واکسن دریافت نکردند
رئیس پلیس تهران بزرگ از آغاز واکسیناسیون کرونا در مجموعه پلیس پایتخت خبر داد و گفت: هیچ فرمانده ای واکسن دریافت نکرده و واکسیناسیون را از ماموران رده پایین و عملیاتی آغاز کرده‌ایم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار حسین رحیمی با اشاره به آغاز واکسیناسیون کرونا برای مأموران پلیس در تهران اظهار کرد: واکسیناسیون مأموران نیروی انتظامی در تهران بزرگ آغاز شده است، در واقع اولویت تزریق واکسن را برای همکارانی که با متهم و با مردم سر و کار دارند آغاز کرده‌ایم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی افزود: واکسیناسیون در پلیس تهران بزرگ از پرسنل رده پایین‌تر که بیشتر عملیاتی هستند آغاز شده است و این کار در حال انجام است.
,
 
,
۱۲۰۰ مأمور واکسن کرونا دریافت کردند
, ۱۲۰۰ مأمور واکسن کرونا دریافت کردند,
 
,
به گفته رئیس پلیس تهران بزرگ حدود ۱۲۰۰ تا ۱۵۰۰ نفر از پرسنل کلانتری‌ها، راهنمایی و رانندگی، یگان امداد و باقی مأموران که بیشتر از افراد دیگر با متهم در ارتباط هستند واکسیناسیون شده‌اند.
,
 
,
سردار رحیمی تصریح کرد: هیچ فرمانده، مدیر، مسئول رتبه بالا در فرماندهی تهران بزرگ واکسن کرونا دریافت نکرده است.
,
 
,
مأموران ستاد ترخیص هم در لیست دریافت واکسن کرونا قرار گرفتند
, مأموران ستاد ترخیص هم در لیست دریافت واکسن کرونا قرار گرفتند,
 
,
وی ادامه داد: درست است که فرماندهان ما هم در مأموریت‌ها درگیر هستند و حضور دارند اما ما گفتیم اول سرانگشتان (مأموران عملیاتی) واکسینه شوند و بعد مراتب بالاتر.
,
 
,
فرمانده انتظامی پایتخت بیان کرد: از امروز اعلام کرده‌ایم که به مأموران عملیاتی ستاد ترخیص هم واکسن زده شود چراکه آنها روزانه با ۱۲۰۰ مراجعه کننده ارتباط دارند.
,
 
,
انتهای پیام/
,
 
,
منبع: مهر
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه