امیر موسوی:

سردمداران رژیم صهیونیستی سرعت زوال عمر خود را احساس کرده‌اند

سردمداران رژیم صهیونیستی سرعت زوال عمر خود را احساس کرده‌اند
فرمانده کل ارتش گفت: سردمداران رژیم صهیونیستی سرعت زوال عمر خود را احساس کرده‌اند و شاید بخواهند از ترس مرگ خودکشی کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش در ادامه بازدید از آمادگی یگان‌های خرم‌آباد، از تیپ ۱۸۴ و آمادگاه مهماتی شهید الماسیان بازدید کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

دریافت گزارش و بازدید میدانی اقدامات تیپ در چارچوب طرح‌های «لبیک یا خامنه‌ای» و قسمت‌های مختلف آمادگاه مهماتی «شهید الماسیان» و اقدامات این یگان از دیگر برنامه‌های سرلشکر موسوی بود.

,

سرلشکر موسوی همچنین در جمع فرماندهان این یگان در پاسخ به یاوه‌گویی‌های سران و فرماندهان ارتش رژیم صهیونیستی گفت: به نظر می‌رسد سردمداران رژیم صهیونیستی سرعت زوال عمر خود را احساس کرده‌اند و شاید بخواهند از ترس مرگ خودکشی کنند.

,

فرمانده کل ارتش تاکید کرد: آن‌ها آسیب‌پذیری‌های زیادی دارند و از گذشته شکست‌های سنگین و متعددی را تجربه کرده‌اند.

,

 

,

انتهای پیام/ک

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه