با کسب ۳۲ رأی
انتخابات تیراندازی| قربانی رئیس شد/ پایان رسمی دوران پرحاشیه دادگر+عکس
در مجمع انتخاباتی تیراندازی مرتضی قربانی با کسب حداکثر آرا به عنوان رئیس جدید 4 سال آتی این فدراسیون انتخاب شد.[
به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجمع انتخاباتی فدراسیون تیراندازی برای تعیین رئیس و نوابرئیس این فدراسیون طی ۴ سال آتی، از ساعت ۱۰ صبح امروز (شنبه - ۳۰ بهمنماه) در سالن استاد ابوالقاسم فارسی محل آکادمی ملی المپیک و پارالمپیک برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,در این مجمع سیدمحمد پولادگر معاون توسعه ورزش حرفهای و قهرمانی وزارت ورزش و جوانان، علیرضا خسروی مدیرکل دفتر امور مشترک فدراسیونهای وزارت ورزش و جوانان، فضلالله باقرزاده نایبرئیس کمیته ملی المپیک، محمود خسرویوفا رئیس کمیته ملی پارالمپیک، ۵۶ نفر از افراد واجد شرایط رأی و جمعی از مسئولین ورزش کشور حضور داشتند.
,رضا ابوالحسنی، ابراهیم برخورداری، حسین زکیزاده، کبری غیاثی، مرتضی قربانی، داود کرمی و حبیب مقصودی ۷ کاندیدای تصدی کرسی ریاست این فدراسیون المپیکی بودند.
,ابراهیم برخورداری، حسین زکیزاده و کبری غیاثی در این کارزار بهنفع مرتضی قربانی از رقابت اعلام انصراف داشتند و داود کرمی هم بهنفع حبیب مقصودی کنار رفت تا تعداد نامزدهای نهایی به ۳ برسد.
,زکیزاده در نطق پیش از انصراف خود، بدهی فدراسیون تیراندازی طی سالهای مدیریت علی دادگر و بعد از آن را رقمی در حدود ۳۰ میلیارد تومان دانست و مدعی شد که در زمان خزانهداری فدراسیون، از وی شکایت بهعمل آمده.
,در نهایت رای گیری بین 3 کاندیدای باقی مانده برای تعیین ریایت جدید فدراسین تیراندازی برگزار شد و در پایان از مجموع ۵۷ آرای مأخوذه، مرتضی قربانی با کسب ۳۲ رأی و اکثریت نظر مجمع برای ۴ سال آینده به ریاست فدراسیون تیراندازی برگزیده شد. حبیب مقصودی و رضا ابوالحسنی هم بهترتیب با ۱۸ و ۷ رأی به کارشان خاتمه دادند.
,

, انتهای پیام/
,
]
ارسال دیدگاه