اردوی خوبی را برگزار کردیم

ناطقی: حضور در ترکیه سطح آمادگی رکابزنان را افزایش می‌دهد/ به کسب مدال در دوچرخه سواری قهرمانی آسیا خوش‌بینم

ناطقی: حضور در ترکیه سطح آمادگی رکابزنان را افزایش می‌دهد/ به کسب مدال در دوچرخه سواری قهرمانی آسیا خوش‌بینم
رکابزن تیم ملی استقامت و نیمه استقامت ایران گفت: جایگاه صحیح و درست باعث شده است تا فدراسیون دوچرخه‌سواری شاهد تخصصی‌ترین دوره خود باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون دوچرخه‌سواری، مهدی ناطقی در خصوص برگزاری سومین مرحله اردوی تیم ملی استقامت و نیمه استقامت ایران در تهران، اظهار داشت: اردوهای بسیار خوب و فنی برگزار کردیم و در هر 2 رشته استقامت و تایم تریل تیم بسیار خوبی داریم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی ادامه داد: قبل از اعزام به مسابقات آسیایی تاجیکستان، ما در رقابت‌های ترکیه شرکت می‌کنیم که حضور در این مسابقه مطمئنا سطح آمادگی همه رکابزنان را افزایش می‌دهد. در 2 سال اخیر نیز به دلیل پاندمی کرونا مسابقه برون مرزی نداشتیم و به همین علت مرور مسائل فنی و تاکتیکی در ترکیه می‌تواند کمک بزرگی برای تمامی اعضای تیم ملی در مسابقات آسیایی تاجیکستان باشد.

,

رکابزن تیم ملی استقامت و نیمه استقامت ایران مطرح کرد: نمی‌توانم پیش‌بینی از مسابقات پیش‌رو داشته باشم اما برای کسب مدال و افتخارآفرینی بسیار خوش‌بینم. تمرینات بسیار خوبی را برگزار کردیم و امیدوارم بتوانیم نتایج بهتری در مسابقات ترکیه و آسیایی تاجیکستان کسب کنیم.

,

ناطقی در پایان صحبت‌هایش خاطرنشان کرد: معتقدم در حال حاضر در بحث مدیریتی تمامی قسمت‌های فدراسیون، افراد و مدیران به‌خوبی و به صورت کامل صحیح در جایگاه صحیح خود ایفای نقش می‌کنند. در کل شرایط مدیریتی و افراد فنی فدراسیون به‌گونه‌ای است که بهتر از دوره‌های قبلی می‌باشد و افراد کارآمد در جایگاه درست و صحیح خود کار می‌کنند و تخصصی‌ترین فدراسیون دوچرخه‌سواری، دوره فعلی است.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه