در راستای ارائه خدمات به شهروندان؛
پارک کوهستان یزد برای نوروز ۱۴۰۱ بازپیرایی می شود
سرپرست سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری یزد گفت: بعد از دو سال تعطیلی پارک کوهستان یزد، این پارک برای نوروز اماده و بازپیرایی یم شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد حسن منصوری زاده رپرست سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری یزد در گفتگو با خبرنگار یزدرسا، با اشاره به تعظیلی دوساله کوهستان پارک یزد به دلیل محدودیت های کرونایی اظهار کرد: با توجه به اینکه پارک کوهستان یزد از جمله پارک های بزرگ شهر یزد است و در فصل گرما و ایام پایانی هفته مورد استقبال شهروندان یزدی قرار می گیرد نیازمند بازسازی و بازپیرایی است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یزدرسا,منصوری زاده افزود: با توجه به موقعیت مکانی و شرایط مناسب این پارک برای اسکان مسافران نوروزی و کمپینگ و اقامت موقت، در تلاشیم ظرفیت های مطلوب این پارک را برای ارائه خدمات بهتر آماده و مهیا کنیم لذا سازمان بازپیرایی مجموعه پارک کوهستان را در درستور کار قرار داده و هم اکنون در حال اجرا می باشد.
,سرپرست سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری یزد تصریح کرد:ساماندهی فضای سبز پارک شامل کوددهی، هرس درختان، گلکاری، سمپاشی درختان و کاشت درختچه های گوناگون، ساماندهی سیستم روشنایی سیستم صوتی پارک، ساماندهی کلی نمازخانه، تنظیف و شستشوی دریاچه، تکمیل پیاده رو و سنگ فرش سکوهای نشیمن، حفاری برای فنداسیون و آماده سازی آلاچیق، احداث کانال هدایت مسیر آب سطحی مجموعه شهر بازی پارک و هدایت به فضای سبز از جمله اقدامات بازپیرایی این پارک بزرگ است.
,وی ادامه داد: با توجه به چالش جمع اوری زباله ها در پارک کوهستان مکان های متمرکز برای تجمع زباله ها در سطل های بزرگ زباله اختصاص داده شده است و سعی شد با تامین منبع جدید، آب سرویس بهداشتی پارک بهتر تامین شود.
,منصوری زاده در پایان کابل کشی واجرای شبکه با نصب دستگاه های بلیط الکترونیکی جهت حذف بلیط کاغذی و هوشمند سازی خرید بلیط مجموعه شهر بازی پارک، رنگ آمیزی مبلمان و سنگ جداول را از دیگر اقفدمات جهت بازپیرایی مجموعه پارک کوهستان عنوان کرد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه