مربیان مس و آلومینیوم چه گفتند؟

ربیعی: به‌دنبال رتبه تک‌رقمی هستیم نه سهمیه آسیا/ خرمزی: روی یک اتفاق گل خوردیم

ربیعی: به‌دنبال رتبه تک‌رقمی هستیم نه سهمیه آسیا/ خرمزی: روی یک اتفاق گل خوردیم
مربیان تیم‌های فوتبال مس و آلومینیوم پس از دیدراشان صحبت کردند
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد ربیعی در نشست خبری پس از دیدار خارج از خانه مس رفسنجان مقابل آلومینیوم اراک اظهار داشت: خیلی افتخار می‌کنم اینجا هستم، چون در اینجا روزهای تلخ و شیرینی داشتیم که البته روزهای شیرین آن بیشتر بود. به هر دو تیم و کادر فنی تیم مقابل و خودمان خسته نباشید می‌گویم. هر دو تیم شناخت خوبی از هم داشتند و 20 دقیقه ابتدایی با توجه به تغییر چیدمان سیستمی که در تیم آلومینیوم وجود داشت، ما تحت فشار قرار گرفتیم و از دقیقه 30 به بعد ما هم مجبور شدیم که تغییر سیستم بدهیم و با همین تغییر سیستم تا پایان بازی ادامه دادیم.
وی با اشاره به تغییر سیستم در تیمش پس از شناخت از تیم آلومینیوم افزود: بعد از آنکه تغییر سیستم دادیم، توانستیم به بازی حاکم شویم و در نیمه اول دو فرصت خوب داشتیم و تیم مقابل هم فرصت‌های خوبی داشت. این بازی جزو آن بازی‌هایی بود که هم می‌توانستیم بازنده شویم و هم می‌توانستیم برنده بازی باشیم.
سرمربی تیم فوتبال مس رفسنجان خاطرنشان کرد: هر دو تیم فوتبال رو به جلویی بازی کردند و بازی بیشتر در یک سوم دفاعی دو تیم بود و سرعت انتقال توپ بسیار بالا. یک مقدار به تیم خودم نقد دارم و در نیمه اول تعداد پاس‌های اشتباه ما زیاد بود و در پاس آخر اشتباه می‌کردیم. در نیمه دوم بهتر شدیم، اما یک مقدار باز هم عجله می‌کردیم و ضریب خطا بالا رفته بود.
ربیعی ادامه داد: البته نمی‌توانم کتمان کنم که بازی در اراک مقابل آلومینیومی که باخت خانگی نداشت و تیم بسیار خوبی است، کار سختی بود. در نهایت هر جایی که به تمرکز واقف شدیم و از دو مسیری که برای رسیدن به گل تشریح کرده بودم استفاده کردیم، توانستیم بازی را کنترل کنیم و در نهایت به پیروزی برسیم. این پیروزی را به بازیکنانم، مردم رفسنجان، کارگران شرکت مس و همچنین روح پدر بزرگم که روز گذشته او را از دست دادم تقدیم می‌کنم.
وی راجع به اینکه مس روند خوبی در نتیجه‌گیری داشته و شاید شانس کسب سهمیه باشد و آیا باشگاه مس در صورت موفقیت استانداردهای لازم را برای کسب مجوز حرفه‌ای دارد یا نه، خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی باشگاه مس رفسنجان به هیچ وجه برای کسب سهمیه در فصل دوم حضور در لیگ برتر نبوده و این را مدیرعامل و هیئت مدیره هدف قرار داده‌اند که این فصل ما رتبه تک رقمی کسب کنیم. هر چند از نظر من کسب رتبه تک رقمی در فصل دوم حضور، یک اتفاق بزرگ است. چون در لیگ برتر از نظر برنامه‌ریزی متفاوت از لیگ دسته اول است و رسیدن به تطبیق‌پذیری برای یک باشگاه زمان می‌برد. با این حال همیشه گفتم بازی به بازی جلو می‌رویم و من هیچ وقت مقابل جاه‌طلبی خودم و تیمم را نمی‌گیرم. اکنون هم از چهار بازی سخت مقابل سپاهان، فولاد، پدیده و آلومینیوم در نیم‌فصل دوم توانستیم 10 امتیاز بگیریم.
سرمربی تیم فوتبال مس تأکید کرد: در بخش دوم سؤال من نمی‌توانم پاسخگو باشم، چون مسئله به ساختار و زیرساخت شهری مربوط است که هیئت مدیره و مدیرعامل ما باید پاسخ بدهند. البته می‌دانم که خیلی تلاش و تقلا می‌کنند که یکسری سخت‌افزارها را فراهم کنند. با این حال شهر رفسنجان با توجه به اینکه مرکز استان هم نیست، پر از ضعف‌های سخت افزاری است. حتی ما در بخش محل تمرین‌مان دچار مشکل هستیم و زمین مسابقه ما هم چمن مصنوعی بود که می‌خواهند آن را چمن طبیعی کنند. حق این باشگاه است که حداقل ورزشگاه مجللی داشته باشد و سایر زیرساخت‌ها نیز آماده شود. رئیس صنایع ملی مس و هیئت مدیره ما تلاش می‌کنند و پاسخگوی بهتری هستند و در مسائل شهری هم مسئولان شهری و نمایندگان مجلس شاید بهتر بتوانند پاسخ بدهند.
ربیعی درباره اینکه آیا داشتن پیشنهاد از سوی سپاهان با قراردادی پنج ساله صحت دارد یا نه، گفت: من اینجا هستم تا درباره بازی آلومینیوم اراک و مس رفسنجان صحبت کنم و در رابطه با این مسئله صحبتی ندارم.

خرمزی: روی یک اتفاق گل خوردیم

محمود خرمزی مربی تیم آلومینیوم در نشست خبری پس از دیدار این تیم مقابل مس رفسنجان اظهار داشت: رسول خطیبی بابت این شکست عذرخواهی کرد. به هر حال فوتبال همین است. ما فوتبال بدی انجام ندادیم و خوب بازی کردیم. دو تیم می‌توانستند برنده این بازی باشند. متأسفانه روی یک اشتباه با ضربه‌ای ایستگاهی گل خوردیم. ان‌شاءالله بتوانیم این نتیجه را در بازی‌های بعدی جبران کنیم.
وی درباره عدم نشدن رفع مشکل گلزنی این تیم گفت: ما شش بازیکن را به ویژه در خط حمله در لیست خرید باشگاه اعلام کرده بودیم که موفق به جذب سه بازیکن نشدیم. طبیعتاً هر باشگاهی بازیکن خوبش را به تیم مقابل نمی‌دهد. فکر می‌کنم همین سه نفری که در خط حمله به ما اضافه شده‌اند، باید به آنها زمان بدهیم تا هماهنگ شوند. فکر می‌کنم آنها بازیکنان بدی نباشند.

ما سه بازیکنی که در خط حمله می‌خواستیم، نشد که جذب کنیم.
مربی تیم فوتبال آلومینیوم درباره کارنامه نفرات جذب شده که قابل دفاع نیست و این مسئله مورد انتقاد هواداران آلومینیوم نیز قرار گرفته است، عنوان کرد: ما براساس بضاعت و سیاست باشگاه که داریم، می‌توانیم بازیکن جذب کنیم. در واقع شما مشاهده کردید که ما در ابتدای فصل به دنبال گادوین منشا بودیم، ولی بازیکن نیز به فکر آینده و زندگی‌اش است و هر جا که پول بیشتری به او بدهند، به آن تیم می‌رود. به هر حال اگر بازیکن خوب و باکیفیت می‌خواهید، باید هزینه نیز انجام بدهید. ما روی سه بازیکن دست گذاشته بودیم که برای رضایت‌نامه هر کدام از آنها مبلغ شش میلیارد درخواست شد و باشگاه ما نیز نمی‌توانست چنین هزینه‌ای کند. این سه نفر که جذب کردیم، نفرات بعدی در لیست بودند.
خرمزی گفت: باز هم عذرخواهی می‌کنم. لیاقت مردم اراک بالاتر از اینهاست. من از طرف کادر فنی و در رأس آنها رسول خطیبی بابت این شکست عذرخواهی می‌کنم. بعضی وقت‌ها فوتبال همینطور است. شما همه توان خود را به کار می‌گیرید، ولی آنگونه که مدنظر دارید، اتفاقات رخ نمی‌دهد و گل می‌خورید. قول می‌دهیم که این باخت را جبران کنیم. این بازیکنان، همان بازیکنان نیم‌فصل اول هستند. به هر حال جدول بالا و پایین دارد. امروز از نظر همه کارشناسان فوتبال بدی ارائه نکردیم و فقط روی یک اتفاق گل خوردیم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: داوری هم هیچ مشکلی نداشت و خیلی خوب بود، چون اتفاق خاصی رخ نداد. فقط در یک صحنه در نیمه اول، پشت بازیکن ما به دروازه‌بان بود و او را نمی‌دید که داور خط گرفت. البته باید کارشناسان در این مورد نظر بدهند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
, خرمزی: روی یک اتفاق گل خوردیم,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه